10 idei inteligente cu ajutorul carora iti poti organiza casa

Încă din copilărie părinții ne tot băteau la cap cu texte de genul: „Fă-ți ordine în lucruri”, „Fă ordine în camera ta”, „Fii mai ordonat” și altele. Practic, cuvântul „ordine” era la ordinea zilei.  Odată cu trecerea timpului, am realizat că este mai bine să avem toate lucrurile în ordine. În primul rând, pentru că ne este mai ușor să găsim un anumit obiect și, pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că lucrurile ordonate ne înfrumusețează locuința.

Am găsit pentru voi câteva idei foarte ușor de realizat prin care vă puteți organiza cele mai mici lucruri, dar a căror utilitate este foarte importantă astfel încât să economisiți timp și spațiu.

Pe biroul tău stau împrăștiate mai tot timpul instrumentele pentru scris? Aici ai o idee DIY care te ajută să-ți organizezi pixurile, creioanele și markerele.

P1

Sursa foto: mygreatchallenge.blogspot.ro

Dacă ai mai multe chei și ți se întâmplă să le confunzi atunci când dorești deschizi o ușă, cel mai bine e să le colorezi capătul de sus. Poți folosi ojă, este mai la îndemână. Astfel, vei economisi timp fără să stai să le încerci pe toate la o ușă.

P2

Sursa foto: abubblylife.com

Toți folosim cabluri sau frânghii care ne ajută în anumite activități zilnice. De cele mai multe ori, după ce le utilizăm, le lăsăm încâlcite sau se încâlcesc ele în timp. Problema este că data viitoare când dorim să le folosim, trebuie să stăm să le descâlcim. Leanne ne oferă un tutorial cu ajutorul căruia ne putem organiza cablurile și frânghiile.

P3

Sursa foto: organizeyourstuffnow.com

Ai o pasiune pentru croitorie, tricotat și tot ce implică ață și ac? Ei bine, și ele trebuie să fie ordonate pentru a-ți ușura munca. Aici ai un tutorial foarte drăguț care nu numai că te va ajuta să-ți aranjezi ustensilele pentru tricotat, ci le va face să arate și frumos.

P4

Sursa foto: knitsforlife.com

Aici ai un tutorial foarte util care îți arată cum îți poți organiza eșarfele.

P5

Sursa foto: indulgy.com

Nu știu dacă există femei care să iasă din casă fără cercei. Dacă ieși fără ei, e ca și cum ieși afară dezbrăcată. Cerceii sunt un accesoriu indispensabil în viața oricărei femei. Și, desigur, nu poți să ai doar o pereche, cu siguranță ai mai multe. Cum îi aranjezi? Uite aici tutorialul.

P6

Sursa foto: morningcreativity.com

Machiajul face parte din viața noastră. Pe lângă cosmetice, avem nevoie de pensule speciale pentru realizarea unui machiaj așa cum ne dorim. Dacă acestea nu sunt încă organizate, Irina ne oferă o modalitate prin care le putem aranja.

P7

Sursa foto: irinascutebox.blogspot.ro

La rândul lor, elasticele de păr au nevoie de organizare. Folosește o carabinieră din duraluminiu și prinde-le pe toate cu ajutorul acesteia, exact ca în imaginea de mai jos.

P8

Sursa foto: brightside.com

Ai mai multe inele și nu ești mulțumită de modul în care acestea sunt organizate? Aici ai o idee nu foarte costisitoare și utilă despre cum poți realiza o cutie pentru inele tale.

P9

Sursa foto: micheleng.com

Probabil cea mai ușoară și facilă modalitate de organizare este aceasta. În cazul în care încălțămintea ta nu are parte de cea mai bună organizare, ia o scară și așează pe suprafața ei pantofii cu toc. Și ei, dar și tu vă veți simți mai bine!

P10

Sursa foto: fluxdecor.com și brightside.com

Pentru că tot vorbim despre organizarea diverselor obiecte care ne fac viața mai ușoară, aici, la Mr. House avem foarte multe produse pentru organizare. Dacă ești curios sau curioasă să le vezi, îți las aici o adresă care te conduce direct la secțiunea dedicată produselor pentru organizarea biroului și nu numai. De asemenea, produsele sunt disponibile în standul nostru din Palas Mall, situat la parter (nivelul -3), în zona Hervis Sports).

Sursa foto cover: tipstoorganize.com

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , ,