3 bauturi de vara pe care le poti savura in noile pahare Mr. House!

Cum bine știți, avem pentru voi o nouă colecție de pahare Mr. House. Paharele noastre de vară se adresează tuturor celor care își doresc ca băutura lor să fie rece, rece, rece!

Paharele Mr. House sunt disponibile în două modele. Pahare cu gel solidificabil și pahare fără acest gel. De asemenea, sunt pahare cu capac plat și pahare cu capac ondulat. Materialul din care sunt confecționat acestea este plastic dur. Paharele au două dimensiuni, sunt pahare care au 450 de ml și pahare care au 500 de ml. Toate sunt colorate, iar pe suprafața unei părți dintre aceste pahare sunt ilustrate anumite fructe și nu numai.

P2 3 bauturi de vara pe care le poti savura in noile pahare Mr. House!

Un aspect foarte important al paharelor noastre cu gel solidificabil este că acesta ajută la menținerea băuturii rece. Tot ceea ce trebuie să faceți este să țineți la congelator paharul timp de 4 ore, apoi să îl umpleți cu băutura preferată și să o savurați în timp ce ea se va menține rece. Trebuie să știți că paharul nu trebuie ținut la temperaturi sub -10°C.

 

Design fără titlu(1)

 

Ce puteți băuturi savura în noile pahare Mr. House? Absolut orice băutură, de la apă sau un cocktail până la un Iced Coffee. Totuși, pe lângă limonadă și ice tea, ne-am gândit să vă oferim câteva idei de băuturi homemade, care pot fi consumate în paharele noastre.

P3 3 bauturi de vara pe care le poti savura in noile pahare Mr. House!

Sangria

Sangria este o băutură provenită din inima Spaniei. Dacă sunteți adepții vinului roșu și al fructelor, puteți încerca această băutură. Sunt foarte multe rețete pentru Sangria. Noi am considerat că aceasta este cea mai bună dintre toate.

P4 3 bauturi de vara pe care le poti savura in noile pahare Mr. House!

Sursa foto: www.telegraph.co.uk

Mojito

Mojito este, de asemenea, o băutură de vară iubită de foarte multe persoane. Menta și lime-ul sunt ingredientele-cheie ale acestei băuturi. Noi am încercat rețeta lui Jamie Oliver de mojito. Vă garantăm că este delicioasă! O puteți vizualiza aici .

P5 3 bauturi de vara pe care le poti savura in noile pahare Mr. House!

Sursa foto: www. unsplash.com

Milkshake

O băutură sănătoasă și absolut delicioasă este milkshake-ul, la baza căruia stau laptele și înghețata. Ce de la The Domestik Geek ne oferă cinci rețete de milkshake-uri savuroase.

P6 3 bauturi de vara pe care le poti savura in noile pahare Mr. House!

Sursa foto: www.youtube.com

Noi ne-am decis cum îmblânzim vara. Vom folosi paharele Mr. House pentru a savura băutura preferată. Voi?

Noile pahare le găsiți la standul nostru din Palas Mall și pe https://mr-house.ro/34-termosuri-si-sticle.

Sursa foto cover: www. unsplash.com

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , ,