3 sfaturi utile pentru un picnic reusit

Vara este anotimpul perfect pentru un picnic sau o ieșire la iarbă verde așa cum obișnuim să-l numim noi, românii. Cum week-end-ul este destinat relaxării, picnicul este o alegere minunată care te ajută să te conectezi cu natura și de ce nu, mai mult cu ceilalți.

Așadar, ne-a propus să vă oferim câteva sfaturi pentru organizarea unui picnic reușit astfel încât să vă relaxați și să vă bucurați la maximum de momentele petrecute cu cei dragi.

  1. Alege un loc potrivit pentru picnic

Primul pas pe care trebuie să-l faci atunci când organizezi un picnic este să alegi locul perfect pentru desfășurarea acestuia. Noi îți recomandăm ca acest loc să fie departe de agitația orașului, într-un loc liniștit și cu priveliști frumoase. Desigur, cum anticipai deja, un loc în natură este perfect pentru un picnic. Înainte de a face o alegere, ia în considerare și cât de sigur este acest loc, cât de populat este mai exact.

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. Fă o listă cu toate obiectele și alimentele necesare picnicului

Nu, nu  mergi într-o excursie, dar, chiar și așa, o listă este extrem de utilă în planificarea oricărui lucru, implicit în planificarea unui picnic. Așadar, ia o foaie și un pix, și începe să notezi ceea ce îți dorești să iei cu tine la picnic.

Pe lângă alimentele preferate, iată câteva obiecte pe care le poți lua cu tine: o pătură, masă și scaune pliabile, farfurii, pahare și tacâmuri de unică folosință, șervețele de masă și umede, o geantă termoizolantă, un desfăcător de capase/tirbușon, saci de gunoi, jocuri în echipă, crema de protecție solară, o carte, medicamente și un spray anti-insecte. Alături de toate acestea, mai poți lua în aer liber orice obiect consideri că îți va fi de folos.

De asemenea, apa nu trebuie să lipsească din bagajul tău pentru picnic.

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. Împachetează inteligent produsele pentru picnic

Probabil te gândești că nu este foarte important modul în care împachetai produsele și alimentele necesare pentru picnic, însă greșești. Foarte mulți dintre noi ar pune toate alimentele în geanta termoizolantă, obiectele în alte genți pentru, și gata. Ceea ce trebuie să știi este că cu cât pui mai multe alimente în geanta termoizolantă, cu atât temperatura va crește. Încearcă să pui în această geantă doar alimentele care au cea mai mare nevoie de a fi păstrate la rece, apa, spre exemplu o poți pune înainte la congelator, iar ea va îngheța. Astfel, vei avea apă rece tot timpul pe măsură ce ea se va dezgheța. În acest mod nu va mai fi nevoi să pui și apa în geanta termoizolantă.

În același timp, aici ai un filmuleț care îți arată ce și cum ar trebui să împachetezi pentru un picnic reușit.

Sursa foto: www.unsplash.com

BONUS: Ia cu tine la picnic doar obiectele super necesare. Bunurile de valoare fac cu ochiul posibililor hoți. Ai grijă de bijuteriile, telefonul mobil, portofelul sau camera de filmat și nu le lăsa la vedere.

O vreme plăcută și un picnic minunat îți dorim!

Pin it!

 

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , ,