30 de idei de cadouri pentru femei

Este ziua ei de naștere? Urmează să sărbătoriți 10 ani de căsătorie? Iți dorești să-i arăți cât de mult o apreciezi? Fie că vorbim de mama, sora, bunica, fiica, nepoata, cumnata, soacra, iubita, soția, nașa, prietena, șefa sau colega, găsirea cadoului perfect pentru orice femeie oferă foarte multe bătăi de cap celor care sunt în căutarea lor.

Așadar, domnilor, ne-am gândit să vă venim în ajutor! V-am pregătit o selecție de cadouri pentru femei, cadouri perfecte pentru orice vârstă sau ocazie deosebită, mai amuzante sau mai serioase! Aici veți găsi toate cadourile pentru femei de la Mr. House. Mult mai multe dintre acestea sunt disponibile la standul nostru din Palas Mall Iași, unde vă invităm cu drag.

Când ai dimineți perfecte, parfumate cu o cafea tare și savurată dintr-o cană cu personalitate, și ziua urmează să fie perfectă! Oferă-i astfel de dimineți femeii pe care urmează să o sărbătorești și dăruiește-i o cană care să-i reflecte personalitatea sau aprecierea ta pentru ea.

 

Dacă îți dorești un cadou amuzant, gelurile de dus de aici sunt alegerea perfectă. Gelurile de duș pentru mărirea sânilor, anti-îmbătrânire și pentru super-eroine sunt doar câteva din toată gama de geluri de dus cu mesaje amuzante. Mai mult decât atât, dacă sărbătorita schimbă prefixul, ori împlinește o vârstă cuprinsă între 20 și 30 de ani, gelul de duș cu număr îi va ura un la mulți ani inedit.

 

Trebuie să recunoaștem. Gadgeturile actuale simplifică viața și fac ca lucrurile complicate să fie mai puțin complicate. Produsele din imaginea de mai jos pot fi cadourile ideale pentru o femeie ocupată și perfecționistă. Nu ezita să îi dăruiești femeii din viața ta un cadou util, pentru care îți va mulțumi atât în bucătărie, cât și în dormitor.

 

Pasionată de bucătărie sau nu, un șorț sexy de bucătărie sau un set de mănușă și suport pentru oală pot fi câteva idei de cadou minunate.

 

Pentru că momentele de relaxare sunt cele care ne fac mai umani, asigură-te că sărbătorita se va putea bucura de cât mai multe momente de relaxare. Paharele cu pai și nu numai pot fi cadouri perfecte pentru relaxarea celei mai importante femei din viața ta.

 

Nu uita de pasiunea ei. Fie că este pasionată de lavandă, bufnițe, pisici, căței, vintage și nu numai, aici vei găsi cadoul care să reflecte cel mai bine pasiunea ei.

 

Sănătatea ei este importantă pentru tine, nu-i așa? Dacă îți dorești să-i arăți acest lucru, alege un corset magnetic pentru corectarea posturii spatelui, un aparat cu funcție de masaj sau un parate pentru masaj anticelulitic.

 

Nu în ultimul rând, mamei sau bunicii tale le poți dărui un cadou deosebit. Tabloul dedicat special mamei sau bunicii tale este cea mai frumoasă formă de apreciere. Mai mult decât atât, de fiecare dată când îl va zări pe perete, va zâmbi.

 

Așadar, tu cu ce cadou vei pleca acasă pentru mama, sora, bunica, fiica, nepoata, cumnata, soacra, iubita, soția, nașa, prietena, șefa sau colega ta?

Pin it!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,