5 lucruri esentiale pentru o calatorie cu cortul

Să te aventurezi într-o vacanță cu cortul în spate este o decizie curajoasă și extrem de palpitantă. Fie că alegeți să mergeți la mare, la munte sau într-un podiș sunt câteva lucruri pe care ar trebui ar trebui să le știți. Dacă vă doriți ca escapada din cotidian să nu fie un eșec este foarte important să vă informați bine înainte de a pleca la drum.

Astfel, am ales să vă prezentăm 5 lucruri pe care ar trebui să le luați cu voi atunci când alegeți să vă petreceți vacanța cu „casa” în spate precum un melc.

  1. Vedeta campingului, cortul

Desigur, nu puteți pleca în camping fără un cort. Nu vă decideți asupra primului cort pe care îl întâlniți. Cercetați piața, fiți atenți la detalii și nu în ultimul rând, investiți. Cortul nu e ca o haină pe care o poți lua fie dintr-un SH, fie dintr-un mall. Cortul este o investiție pe termen lung. Așadar, să nu vă fie frică, investiți în el pentru că până la urmă, investiți în voi și în siguranța voastră.

4 5 lucruri esentiale pentru o calatorie cu cortul

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. Un înlocuitor pentru patul de acasă

Nimic nu se compară cu patul pe care îl avem acasă, dar ce să-i faci atunci când îți dorești puțină aventură. Puteți lua un izopren care să izoleze foarte bine căldura corpului vostru și să stopeze răceala care vine din sol. Dar și o saltea gonflabilă este o alegere potrivită pentru înlocuirea unui par. Ea este mai comodă și izolează căldura mult mai bine decât o face un izopren. În același timp, la fel de important este și sacul de dormit, fără de care, la munte, veți fi pierduți. Păturile, de asemenea, sunt bine venite.

5 5 lucruri esentiale pentru o calatorie cu cortul

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. O părticică din dulap!

La fel ca într-o călătorie normală, nu puteți pleca în vacanță fără haine. Alegeți hainele în funcție de sezonul și locul în care doriți să plecați. La munte, desigur, vă puteți lua o pereche de pantaloni scurți vara, însă iarna, este necesar să aveți un echipament special. Când mergeți la mare, este mai simplu, alegem haine de vară. Totuși, este bine să aveți la dumneavoastră măcar o pereche de pantaloni lungi și un hanorac. Dacă mergeți la munte într-un anotimp rece, trebuie să luați cu voi bocancii.

2 5 lucruri esentiale pentru o calatorie cu cortul

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. Produse pentru uzul extern

Într-o călătorie cu cortul nu aveți cum să vă luați toată casa cu voi, dar puteți lua obiectele care țin de strictul necesar. Așadar, avem produse pentru igiena corporală, de la gel de duș până la produse cosmetice, o lanternă, care va fi extrem de utilă, ustensile pentru gătit, chibrituri, o bucătărie, încărcătoarele pentru telefoanele mobile și aparatul foto, ciocan și saci de gunoi. De asemenea, nu uitați de trusa de prim ajutor, medicamente și un spray de țânțari.

3 5 lucruri esentiale pentru o calatorie cu cortul

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. Produse alimentare

Fie că mergeți la mare sau la munte, dar mai ales, la munte, aveți nevoie de alimente cu un termen de valabilitate mai îndelungat și care să nu se modifice la contactul c factorii externi. Cel mai bine este să faceți o listă cu ceea ce doriți să consumați. În același timp, apa este unul dintre cele mai importante elemente pe care să le luați cu dumneavoastră.

6 5 lucruri esentiale pentru o calatorie cu cortul

Pin it!

5 lucruri esentiale pentru o calatorie cu cortul

Sursa foto: www.tumblr.com

Sursa foto cover: www.unsplash.com

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , ,