5 lucruri pe care sa le faci in acele zile ploioase

Vremea ne-a suprins anul acesta, de câteva zile plouă necontenit. Pentru unii, aceasta este vremea perfectă pentru odihnă!  Pentru echipa Mr.House această vreme este perfectă pentru a petrece timpul în interiorul casei.

Ploaia de afară ne-a făcut să ne gândim la câteva lucruri pe care le putem face în interiorul cald și armonios al căminului nostru, așadar îți prezentăm în noul articol 5 activități pe care să le desfășori.

  1. Scoate la lumină Van Gogh-ul din tine

În general abilitățile artistice sunt destul de diferite, iar talentul în pictură este rar întâlnit. Nici o problemă! Adună câteva culori, o pânză sau un canvas și lasă-ți imaginația să zboare prin intermediul pensulei. Vei fi surprins de propriile calități artistice!

pictura-1

  1. Termină o carte începută acum câteva luni

Suntem siguri de faptul că acum ceva timp ai început să citești o carte pe care încă nu ai terminat-o. A sosit momentul! Ai nevoie de o băutură caldă (ceai, ciocolată caldă) și de un loc confortabil. Într-o zi cartea e ca și terminată!

books

  1. Îngrijește plantele

E timpul potrivit să acorzi atenție plantelor din casa ta. Șterge frunzele de praf, fertilizează solul, hidratează-le, schimbă ghiveciul. Desfășoară o activitate relaxantă și sănătoasă: și pentru tine și pentru plantele tale.

plants

  1. Organizează biblioteca sau cosmeticele

Dacă în biblioteca ta se prezintă un haos, e timpul să reorganizezi cărțile preferate. Experimentează așezarea volumelor pe domeniile abordate, astfel vei avea o evidență mai clară a ceea ce deții pe rafturi.

Cosmeticele tale merită o nouă cutie de depozitare. Nu uita de pensule și bureți, spală bine ustensilele cu apă călduță. Vei avea ustensile curate, dar mai ales igienizate.

library

  1. Joc și joacă

Pentru a destinde atmosfera destul de mohorâtă, îți recomandăm câteva jocuri de echipă (minim 4 membri maxim 8). Noi am experimentat câteva și îți recomandăm cu încredere: Ligretto, Activity sau Dixit.

joc

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone