5 motive pentru care ai nevoie de o tabla de scris in caminul tau

Am fost obișnuiți cu noțiunea de tablă de scris încă din școala primară. Da, e cea pe care învățătorul sau profesorul ne-a prezentat toate cunoștințele de care aveam nevoie pentru a evolua. În același timp, tabla de scris a fost și cea cu care pregăteam farse profesorilor folosind lapte și bureți de șters tabla. Ulterior, cadrele didactice s-au prins de această intrigă amuzantă.

Sunt sigură de faptul că, în timp, ne-am dat seama de cât de utilă poate fi o tablă de scris. Desigur, e mai fain să o colorezi decât să notezi lucruri schematice. Trebuie să știți că o tablă de scris nu a fost utilă doar la școală, o tablă de scris este utilă și într-o locuință. De aceea, am decis să vă prezentăm câteva motive pentru care, credem noi, e musai să aveți acest obiect în casele voastre. Așadar:

O tablă de scris e extrem de utilă în bucătăriile voastre! Cu ajutorul ei vă puteți organiza folosind metoda „to do list” pentru activitățile pe care intenționați să le desfășurați. De asemenea, pe tablă puteți nota rețete, o listă de produse alimentare de care aveți nevoie, mesaje și numere de telefon.

5 motive pentru care ai nevoie de o tabla de scris in caminul tau 1

Sursa foto:  www.eatwell101.com

 

Fiți creativi în camera de zi! Cu o tablă de scris în camera de zi puteți crea lucruri artistice. Puteți desena o imagine care să spună o mie de cuvinte, puteți scrie poezii sau citate motivaționale care vor completa decorul living-ului vostru. De asemenea, puteți alege tăblițe de scris pe care să le folosiți atunci când serviți cina în familie. Pot fi suporturi cu mesaje pentru farfurii.

5 motive pentru care ai nevoie de o tabla de scris in caminul tau 2

Sursa foto: www.ae01.alicdn.com, www.etsy.com și www. qvitter.us

 

Copiii vor adora o tablă de scris în camera lor! Da, revenim la utilitatea de bază a unei table de scris. Acest lucru în camera copiilor voștri va aduce doar beneficii. E o modalitate foarte eficientă de a rezolva temele de la școală, mai ales cele de matematică. În același timp, îi puteți lăsa pe cei mici să deseneze și să fie creativi. Astfel, o tablă de scris în camera copilului vostru îi va ajuta să se dezvolte. Partea cea mai bună este că nu va mai desena pe pereții camerei lui. Asta doar în cazul în care vă deranjează acest lucru.

5 motive pentru care ai nevoie de o tabla de scris in caminul tau 3

Sursa foto: www.ae01.alicdn.com și www.woohome.com

 

O tablă de scris este utilă și în biroul vostru! O tablă într-un birou este înlocuitorul perfect pentru un panou sau atunci când doriți să exersați o prezentare. Cu ajutorul ei, vă puteți organiza task-urile pe care le aveți, realizând un „to do list” cu creta. Folosind o tablă, puteți nota numere de telefon importante, scheme sau liste și, nu în ultimul rând, puteți lăsa mesaje.

5 motive pentru care ai nevoie de o tabla de scris in caminul tau 4

Sursa foto: www.renovatorstore.com.au și www.digsdigs.com

 

O tablă de scris este utilă în orice cameră a locuinței voastre! Fie că vă gândiți să alegeți o tablă de scris pe care să o folosiți în mod constant, fie că doriți să o alegeți ca un element de decor, ea este un obiect de tipul celor „must”.

5 motive pentru care ai nevoie de o tabla de scris in caminul tau 5

Sursa foto: www.cdn.homedit.com

 

O tablă de scris este interactivă, educativă, poate fi o decorațiune perfectă pentru locuințele voastre, dar și o modalitate foarte bună de a vă organiza. La Mr. House veți găsi diverse modele, foarte atractive. Vă invităm să ne vizitați la standul nostru din Palas Mall, dar și pe https://mr-house.ro/ și să o alegeți pe cea care vă face cu ochiul.

5 motive pentru care ai nevoie de o tabla de scris in caminul tau 6

Sursa foto cover: www.cdn.insideout.com.au

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , ,