5 PROIECTE DIY IN TON CU VARA PENTRU TINE SI CASA TA

Am putea spune că suntem deja la jumătatea sezonului de vară și nici nu am simțit când a trecut. Așadar, mai avem destul timp pentru a ne bucura de acest anotimp frumos.

Ce-i drept, vremea din ultimele săptămâni nu ne-a permis să profităm 100% de tot ceea ce poți face doar vara, iar ploile care au fost ne-au făcut să spunem că toamna nu vrea să mai aștepte.

De aceea, ne-am gândit că pentru zilele ploioase s-au mohorâte de vară, dar nu numai să-ți propunem câteva obiecte pentru tine și casa ta în ton, pe care să le realizezi chiar tu. Așadar, pregătește un pahar de limonadă și să trecem la treabă.

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. Reinventează ochelarii vechi!

Cu toții avem în cutia cu accesorii cel puțin o pereche de ochelari pe care evităm să-i purtăm fie pentru că sunt mai vechi, fie pentru că nu ne mai trezesc interesul. Acest proiect DIY îți oferă trei idei, cu ajutorul cărora îți poți reinventa ochelarii și le poți aduce un plus de strălucire.

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. O tavă și suporturi pentru pahare de vară

Cum ar fi să-ți surprinzi invitații cu băuturile preferate servite pe o tavă ca în imaginea de mai jos? Și nouă ne-ar plăcea, crede-ne. Ai nevoie de o placă rotundă de lemn, vopsea acrilică, pensule pentru vopsit și două mânere pentru dulap. Procesul de realizare al acestor obiecte îl găsești aici.

  1. Borcănașe sau vaze decorative pentru flori?

Pastelurile și culorile vesele definesc, fără doar și poate, vara. Dacă din punct de vedere cromatic, amenajarea casei tale îți permite să utilizezi mai multe culori, poți realiza acest proiect DIY fără probleme. Pentru a vopsi borcănașele în culorile preferate, ai nevoie de borcănașe (care pot fi achiziționat de aici sau de aici), vopsea acrilică și pensule.

  1. Schimbă înfățișarea ghivecelor de flori

Dacă te-ai plictisit deja de ghivecelor tale de flori, îți propunem să le vopsești multicolor. Aici afli cum poți să faci acest lucru. Nu trebuie să fii expert, cu puțină îndemânare, rezultatul va fi cel puțin la fel de bun ca în imaginea de mai jos.

  1. Colorează serile de vară

Ești și tu de acord că luminițele și lumânările parfumate oferă un vibe fain serilor de vară? Perfect! Noi îți recomandăm acest proiect DIY pentru fiecare seară de relaxare pe care îți dorești să o petreci pe terasa casei tale sau în balconul apartamentului tău, în compania persoanei iubire sau a prietenilor.

Pin it!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , ,