5 sfaturi pentru a economisi bani in 2018

Nu vorbim prea des despre acest subiect, însă trebuie să recunoaștem, economisirea banilor este o necesitate pentru marea majoritate dintre noi. Ea vine și în contextul în care se prefigurează că în curând va exista o nouă criză financiară.

Warren Buffet este unul dintre cei mai bogați oameni ai momentului. Cu toate că are o avere estimată la zeci de miliarde de dolari, investitorul consideră că este important să economisești, și fiecare ban trebuie „aruncat” cu cap. De aceea, ne-am propus să aflăm câteva secrete cu ajutorul cărora să economisim bani. Mai jos, regăsiți cinci dintre acestea.

1 5 sfaturi pentru a economisi bani in 2018

  1. Urmăriți cheltuielile dintr-o lună

Primul lucru pe care îl puteți face este să urmăriți și să analizați ulterior cheltuielile pe care le faceți într-o lună. Astfel, veți observa pe ce lucruri cheltuiți cei mai mulți bani și dacă le reduce astfel încât să economisiți bani.

  1. Realizați o listă cu lucrurile super necesare

Un alt lucru pe care îl puteți pune în aplicare ar fi să vă gândiți care sunt cele mai necesare lucruri de care aveți nevoie zilnic. Alături de acestea notați și câteva lucruri care vă aduc plăcere și relaxare, dar nu exagerați. Încercăm să economisim, nu-i așa?

2 5 sfaturi pentru a economisi bani in 2018

Sursa foto: www.unsplash.com

  1. Stabiliți obiective pentru care să economisiți

Dacă nu aveți stabilite încă anumite lucruri pentru care v-ați dori să economisiți, gândiți-vă la cel puțin trei care să merite. Spre exemplu, dacă vă gândiți de ceva vreme să vizitați America de Sud, dar nu ați reușit să strângeți bani, nu mai pierdeți timpul. Puteți începe prin a deschide un cont bancar la o bancă exact pentru acest lucru.

  1. Profitați de reduceri și oferte

Reducerile nu sunt pentru cei săraci, reducerile sunt pentru cei care doresc să facă economii și să-și investească ulterior banii în lucruri importante. Buffet susține că preferă să cumpere un produs la reducere dacă este posibil decât același produs la preț întreg.

3 5 sfaturi pentru a economisi bani in 2018

Sursa foto: www.businesscover.ro

  1. Folosiți pușculița

Pentru a economisi bani cu ajutorul pușculiței, ei bine, avem nevoie de una. Ne alegem modelul preferat de aici, iar de fiecare dată când ne întoarcem de la cumpărături, punem mărunțișul în ea. La finalul lunii, vom avea surpriza de a constata că mărunțișul valorează ceva. În cele din urmă, puteți schimba banii la bancă, și, de ce nu, să-i puneți într-un cont bancar.

Voi ce metodă veți utiliza pentru economisirea banilor?

4 5 sfaturi pentru a economisi bani in 2018

P.S. La standul nostru din Palas Mall Iași (dar și în curând pe site) este disponibilă o colecție diversificată de pușculițe atât pentru cei mici, cât și pentru cei mai mari.

Sursa foto cover: www.unsplash.com

Pin it!

5 5 sfaturi pentru a economisi bani in 2018

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , , , ,