5 sfaturi practice pentru o petrecere cool acasa

Organizarea unei petreceri la tine acasă pentru cei mai apropiați prieteni este o activitate care necesită multă muncă și organizare.

După cum bine știm deja, vara au loc cele mai multe petreceri pentru că, ce-i drept, și vremea permite acest lucru. Ceea ce le diferențiază este calitatea petrecerii indiferent de natura acesteia. Dacă petrecerile la care ai participat, nu au fost ieșite din comun, îți propunem să realizezi tu una luând în calcul sfaturile de mai jos.

  1. Fă-ți un plan până la cel mai mic detaliu

Da, este bine să ai un plan, asta dacă știi cum vrei să decurgă petrecerea ta. Primele aspecte pe care trebuie să le iei în considerare sunt chiar persoanele pe care le inviți. Ulterior, alege o tematică, ce temă ți-ai dori să aibă petrecerea ta. Tema trebuie să o alegi în funcție de vârsta persoanelor pe care le inviți. De asemenea, mâncarea și băutura joacă un rol foarte important! Gândește-te ce le-ar plăcea invitaților tăi să mănânce și să savureze.

  1. Stabilește un program și playlist-ul muzical

Atunci când urmează să alegi ora la care dai startul petrecerii, gândește-te la disponibilitatea invitaților tăi. Acest aspect este foarte important dacă dorești ca ei să fie prezenți la petrecerea ta.

Nu doar oamenii fac atmosfera unei petreceri, ci și muzica! Dacă îți dorești ca prietenii tăi să se simtă minunat la petrecerea ta, încearcă să satisfaci cât mai multe gusturi muzicale astfel încât majoritatea persoanelor să se simtă perfect! Cu siguranță vor exista și oameni care nu vor rezona cu întreg playlist-ul, însă suntem diferiți și este perfect normal.

  1. Amenajează-ți casa/grădina cât mai plăcut

Un alt lucru important la organizarea unei petreceri este modul în care amenajezi locul. Nu ezita să te informezi foarte bine cu privire la acest lucru înainte să treci la treabă. Spre exemplu, dacă ai o temă deja stabilită, este foarte ușor să găsești informații despre cum să-ți amenajezi casa sau grădina astfel încât să rezoneze cu tema. Dacă însă o ai o temă stabilită, inspiră-te din acest articol cum poți crea o atmosferă cozy. În același timp, jocurile în grup nu doar că oferă posibilitatea de a socializa altfel, mai mult, prin intermediul lor, îți vei cunoaște mai bine prietenii. . „Înarmează-te” cu câteva jocuri care să antreneze atmosfera.

  1. Surprinde-ți invitații!

Tuturor ne plac surprizele plăcute, nu-i așa? Ei bine, dacă îți dorești să ai o petrecere ieșită din comun, poți apela la câteva obiecte amuzante de care să se bucure prietenii tăi. Un dozator de bere, un set de shot-uri comice sau un desfăcător de bere sub forma unui ciocan sunt doar câteva idei. Le găsești aici.

 

  1. Fii pregătit pentru lucruri neprevăzute!

Știi vorba aia „îți faci planul ca țiganul?”, dar este posibil ca ceva să-l dea peste cap. Ei bine, trebuie să fii pregătit pentru orice lucru neplăcut care ar putea să apară. Dacă se termină băutura, asigură-te cu câteva rezerve, dacă plouă, pregătește-ți locuința sau dacă cuiva i se face rău, completează-ți trusa medicală cu diverse medicamente.

Pin it!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , ,