7 proiecte DIY pentru gradina voastra de vara

Vine vara, bine ne pare. De cele mai multe ori, când ne gândim la acest anotimp, asociem vara cu apariția în mod constat a soarelui, cu o căldură insuportabilă și normal, asociem vara cu vacanțele la mare. Însă vară nu reprezintă doar cele enumerate anterior, vara este despre prieteni, familie și despre seri foarte faine petrecute cu oameni de calitate.

Ne-am gândit că vă va fi de folos un articol în care să vă prezentăm câteva proiecte DIY pline de luminițe care să vă decoreze cât mai frumos grădina de vară. Astfel, am documentat pentru voi niște proiecțele tare drăgălașe.

Fără prea multe bătăi de cap, luați o instalație veche  de brad și împodobiți ulterior cu ea jumătate din lungimea copacului din grădina voastră. Când seara se va lăsa, alături de băutura preferată, vă puteți relaxa așa cum meritați. Aici veți găsi câteva sfaturi.

I1

Sursa foto: lauriejoneshome.com

 

Instalația de brad o puteți folosi la fel de bine amenajând cu ea toată grădina de vară, la fel cum a făcut Morris în acest tutorial .

I2S

Sursa foto: domino.com

 

Folosind acest proiect DIY veți crea un spațiu intim, simplist și de efect. În cazul în care vă doriți să cinați în grădina de vară, vă propunem să încercați tutorialul. Nu necesită decât puțină atenție și îndemânare.

I2

Sursa foto: allthingsheartandhome.com

 

Puteți aduna câteva conserve goale și fără ambalaj. Luați o cutie cu vopsea, un ciocan, câteva cuie și niște căndeluțe mici. Urmați pașii din acest tutorial și împânziți apoi grădina de vară cu ele. Vor părea niște licurici mai mari.

I3

Sursa foto: growcreativeblog.com

 

Colecționați câteva sticle de bere și de vin. Dacă nu consumați alcool, „împrumutați-le” de la prieteni. Luați o instalație de brad și faceți întocmai ca în acest proiect DIY . Grădina de vară va arăta minunat!

I4

Sursa foto: paperangelsvlog.com

 

Nu aveți nevoie decât de niște păhărele din hârtie, abțibilduri și o instalație de brad. Urmând pașii din acest tutorial veți realiza o decorațiune tare drăguță pentru grădina voastră de vară.

I5

Sursa foto: youtube.com

 

De ce să aruncați borcanele după ce folosiți produsele din ele? Păstrați-le! Cu niște aracet, hârtie de ziar și câteva ustensile veți face pentru grădina voastră de vară niște opere de artă. Tutorialul, aici .

I6

Sursa foto: bubbyandbean.com

Proiectele DIY prezentate mai sus sunt cele potrivite pentru voi dacă vă doriți să vă petreceți altfel serile de vară. Fie că vorbim despre o seară în care doriți să vă relaxați, o seară în care doriți să stați la povești cu o persoană dragă sau de ce nu, o seară în care să găzduiți o petrecere, vă recomandăm să încercați unul dintre tutorialele de mai sus. Vă veți surprinde atât pe voi, cât și pe invitații voștri!

Sursa foto cover: tremron.com

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , ,