7 sfaturi pentru o terasa de vis

Frumusețea verii, pe lângă căldura pe care o emană soarele în timpul zilei, stă și în nopțile petrecute cu prietenii sau cei dragi la un pahar de vorbă. După o zi plină de activități, la finalul acesteia, simțim nevoia să ne relaxăm. Cei mai norocoși dintre noi, cei care stau la case pe pământ, pot profita de acest lucru oricând doresc și își pot amenaja în propria curte un colțișor de rai. În același timp, cei mai puțin norocoși, cei care locuiesc la bloc, pot crea un spațiu pentru relaxare în timp ce privesc spre cerul înstelat.

Astfel, ne-am gândit că vă pot fi de folos câteva sfaturi pe care să le luați în calcul dacă urmează să realizați o terasă în curte sau să o îmbunătățiți pe cea deja existentă.

  1. Adoptați un stil

Puteți amenaja o terasă oricum doriși, dar e foarte important ca elementele pe care le alegeți să se potrivească. Puteți face acest lucru dacă vă doriți ca terasa voastră sau locul de relaxare să transmită ceva anume și să inspire. Puteți opta pentru un stil rustic, unul vintage sau unul modern.

1 7 sfaturi pentru o terasa de vis

Sursa foto: www.styleathome.com și www.praktiker.ro

 

  1. Înfrumusețați terasa cu flori

Florile sunt un element obligatoriu pentru o terasă de vară. Ele aduc natura mai aproape de noi și oferă personalitate spațiului de relaxare. În magazinele de specialitate puteți găsi numeroase decorațiuni florale atât în ghivece simple, cât și în cele suspendate.

2 7 sfaturi pentru o terasa de vis

Sursa foto: www.countryliving.com, www. hwitblogg.blogspot.nl

 

  1. Folosiți perne decorative pentru amenajare

Alegeți perne decorative pentru mobilierul pe care îl folosiți pe terasa voastră. Ele oferă confort canapelelor sau scaunelor voastre, dar și farmec terasei. Puteți găsi perne decorative în magazinele cu textele, dar și în cele home-decor. Vă invităm  să consultați site-ul nostru pentru a descoperi colecția de perne decorative Mr. House.

3 7 sfaturi pentru o terasa de vis

Sursa foto: www.novakistan.com

 

  1. Adaugați elemente decorative

Amenajați-vă terasa folosind elemente de decor specifice. Spre exemplu, puteți opta pentru stropitori decorative, semne din lemn sau tablouri cu diferite mesaje și de ce nu, diverse decorațiuni din lemn și nu numai.

4 7 sfaturi pentru o terasa de vis

Sursa foto: www.praktiker.ro

 

  1. Optați pentru un hamac, baldachin sau un leagăn

Pentru un plus de confort pe terasa voastră de vară, vă recomandăm să alegeți un obiect relaxant și atractiv în același timp. Vă propunem, în funcție de preferințele vostre, să alegeți un hamac, un baldachin sau un legăn. Pe lângă confort, unul dintre aceste lucruri va înfrumuseța spațiul pentru relaxare.

5 7 sfaturi pentru o terasa de vis

Sursa foto: www.praktiker.ro

 

  1. Alegeți un șemineu exterior sau un grătar pentru terasă

Puteți amenaja terasa adăugând și un șemineu sau un grătar. El poate fi electric sau pe bază de lemne și este disponibil în marile magazine cu produse pentru casă și grădină.

6 7 sfaturi pentru o terasa de vis

Sursa foto: www.download-wallpaper.net

 

  1. Luminițe pentru o terasă de vis

Dacă sunteți adeptul sau adepta luminițelor, puteți opta pentru acestea. Amenajați cu luminițe spațiul asigurând astfel, un iluminat discret și plăcut care va fi excelent pentru relaxare seara.

7 7 sfaturi pentru o terasa de vis

Sursa foto: www.praktiker.ro

Așadar, dacă crearea unei terase este unul dintre planurile voastre vara aceasta, noi spunem să nu mai stați pe gânduri. Realizați un plan, dați fuguța până magazin și începeți lucrările pentru proiectul vostru de relaxare în serile vară și nu numai. Spor să aveți!

Sursa foto cover: www.mrwallpaper.com

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , ,