Ai 5 motive sa scoti televizorul din dormitor

  1. Dormi mai bine

Petrecem destul timp în fața televizorului și de cele mai multe ori tocmai atunci când suntem foarte obosiți. Nu numai că acesta ne determină să adormim mai târziu, dar există studii care îndică faptul că perturbă ciclurile de somn. Avantajul suprem este acela că în agitația cotidiană, odihna va fi odihnă datorită unui somn mai lung și mai bun.

somn-bun

  1. Mai multe conversații în doi

Se știe că undele dintre cele mai bune conversații cu partenerul de viață, apar tocmai la finalul zilei când amândoi vă retrageți din responsabilitățile jobului și nu numai. Vorbind veți afla lucruri unul despre celălalt, vă puteți planifica următoarea zi toate acestea fiind aproape de nerealizat cu televizorul pornit.

talking

 

  1. Mai puțină aglomerație în dormitor

Televizorul ocupă spațiu (fie el și LED TV), atrage de asemenea foarte mult praf. În schimbul unui obiect care îți poate distrage atenția, fă loc în dormitorul tău pozitivismului sau de ce nu romantismului.

watching-tv-feature

 

  1. Fii un exemplu pentru copiii tăi

Copiii imită cam toate obiceiurile părinților și în definitiv de ce să îi postăm în fața televizorului când sunt atât de multe lucruri de făcut afară. Nu recomandă prezența televizorului nici în dormitorul copiilor. Un plus de somn înseamnă un plus de concentrare!

01-tv

  1. Viața este menită să fie trăită…nu privită!

De ce să privești insistent viața altor oameni? Și nu ar fi ceva rău în asta, dar majoritatea ”poveștilor” de la Tv sunt inventate. Exemplele de genul te determină să ai așteptări nerealiste ce vor duce la dezamăgire. Conectează-te cu cei din jur. Vorbiți, faceți un plan, îndepliniți-vă un vis, Trăiți!

life-is-simple

În continuarea acestui articol, vă vom prezenta câteva statistici despre ”Barometrul de Consum Cultural”, datele prezentate fiind cele din anul 2015. Asta ca un plus la ceea ce am scris mai sus și un îndemn spre activități care să ne facă traiul mai frumos. 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone