Am lansat noul website www.mr-house.ro!

Astăzi, 8 iunie, am lansat site-ul www.mr-house.ro! Toate produsele pe care le-ați văzut pe Social Media în ultima vreme sunt disponibile aici. Fain, nu-i așa?

Așteptam de mult momentul acesta. Mai exact, așteptam cu nerăbdare lansarea site-ului de-acum trei luni și un pic. Da, în martie am început să lucrăm în mod constant la el și nu ne vom opri. El este optimizat în funcție de cerințele clienților și tendințele pieței!

b Am lansat noul website www.mr-house.ro!

Sursa foto: www.unsplash.com

Dar să începem cu începutul. Ne-am decis să oferim clienților noștri o platformă e-commerce mai interactivă și mai ușor de utilizat. Astfel, pe platformă veți găsi cadouri speciale pentru toți cei dragi, de la cel mai mic membru al familiei până la cel mai în vârstă și decorațiuni șic pentru o casă bine îmbrăcată. Toate produsele sunt grupate în mai multe categorii, care oferă o ușoară și rapidă vizualizare a tuturor produselor.

La o primă vedere a site-ului observăm butonul de căutare, cel pentru logare, secțiunea de ajutor care vă oferă informații suplimentare despre cum puteți plasa o comandă, numărul de telefon la care ne puteți contacta pentru absolut orice nelămurire aveți și coșul de cumpărături al dumneavoastră. În stânga apare bara cu toate categoriile.

Am lansat noul website www.mr-house.ro! 1

Cu un simplu scroll în jos, ajungem la bara în care vă prezentăm garanțiile noastre și formularul de contact. Mai jos, aveți principalele categorii de produse, care, printr-un simplu click pe suprafața lor, vă vor conduce la categoria de produse pe care o doriți.

Cu cât mergeți mai jos, veți ajunge la secțiunea de promoții, unde va fi întotdeauna o selecție de produse reduse, de care vă încurajăm să profitați! După aceasta, urmează secțiunea care vă conduce către blog, secțiunea de noutăți, iar apoi cea de recomandări. Toate acestea sunt urmate de principalele categorii de cadouri, cele pentru femei, bărbați și haioase.

Am lansat noul website www.mr-house.ro! 2

Am lansat noul website www.mr-house.ro! 3

Am lansat noul website www.mr-house.ro! 4

Urmează review-urile primite de la clienții noștri, după care apar ultimele produse vizualizate de voi.

Am lansat noul website www.mr-house.ro! 5

În partea de jos a site-ului găsiți toate informațiile de care aveți nevoie pentru abonarea la newsletter pentru a primi oferte, promoții și informații despre viitoarele campanii pe care le vom desfășura. Mai găsiți suportul telefonic pentru voi, disponibil de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00 și, desigur, platformele din Social Media unde suntem activi zilnic.

În antetul site-ului mr-house regăsiți  informații de natură juridică, operațională și comercială.

Am lansat noul website www.mr-house.ro!

Vă invităm să ne vizitați magazinul online și dacă o veți face, veți puteam observa un buton de messenger, a cărui utilitate servește oricărei nelămuriri din zi sau din noapte pe care o aveți. Noi vom încerca să vă răspundem cât mai repede!

Spor la cumpărături! Așteptăm nerăbdători feed-back-ul vostru! J

P.S. Nu uitați de tombola care este în desfășurare până pe 14 iunie 2018. Mai multe detalii găsiți aici!

Pin it!

Am lansat noul website www.mr-house.ro! 0

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , , , ,