Mr. House sarbatoreste Ziua Indragostitilor si Dragobetele cu o noua colectie

Suntem în luna februarie, luna în care fiecare dintre noi celebrează iubirea alături de jumătatea sa. Dacă ești în căutarea unui cadou pentru persoana iubită, am lansat pentru tine o nouă colecție plină de inimioare: Valentine`s Specialty.

Sărbătorește Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele alături de jumătatea ta și oferă-i un cadou din colecția noastră, special creată pentru această zi aniversară.

Te invităm să ne vizitezi magazinul online: https://mr-house.ro/40-valentines , dar și magazinul din Palas Mall (situat față în față cu magazinul C&A) și să alegi un cadou deosebit dintr-o gamă variată de produse.

Pentru un ambient plăcut, poți alege pentru persoana iubită unul dintre următoarele suporturi de lumânări.

lumanari bun

Adaugă culoare și emoție dimineților petrecute alături de jumătatea ta și savurează cafea sau ceai într-o cană din colecția noastră.

cani bun 2

cani bun 1

cani bun 3

Poți înfrumuseța peretele sufrageriei  sau al dormitorului tău și al persoanei iubite cu o colecție impresionantă de ceasuri, tablouri și semne de lemn.

ceasuri bun

 

tablouri bun

cercuri love bun

semn lemn bun 1

semn lemn bun 2

semn lemn bun 3

semn lemn bun 4

De asemenea, dacă îți plac cuburile din lemn, avem pentru tine câteva modele care vor îi încânta privirea jumătății tale și privirile tuturor celor care le vor vedea.

cuburi bun 2

cuburi bun 1

Nu în ultimul rând, am realizat pentru tine un set de cinci căsuțe, în diferite culori și cu diferite modele pe care le poți așeza oriunde în locuința ta.

casute bun

 

Așadar, grăbește-te! 14 februarie se apropie cu pași repezi! Te așteptăm cu drag și dragoste la noi să alegi cadouri din inimă pentru inima sufletului tău!

Sursa foto cover: pinterest.com

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , ,