Ce produse e musai sa aveti in bucatariile voastre

Gătiți sau nu, în fiecare dimineață petreceți măcar câteva minute într-o anumită încăpere a locuinței voastre. Da, astăzi vorbim despre bucătărie, locul în care ne „hrănim” principala nevoie, cea de a mânca. Dacă v-ați mutat recent sau vă lipsesc anumite lucruri din bucătărie, ne-am gândit să vă prezentăm cele mai utilizate produse. Nu nu vă vor transforma în masterchefi, însă vă vor ajuta să preparați rețete delicioase și le vor oferi bucătăriilor voastre personalitate. Așadar, într-o bucătărie este necesar să aveți:

7 Ce produse e musai sa aveti in bucatariile voastre

Sursa foto: www.ikea.com

Produse pentru depozitare

Produsele pentru depozitare sunt foarte importante atât într-o bucătărie, cât și în oricare altă cameră a căminului vostru. Ele vă ajută să economisiți timp și spațiu. În același timp, puteți păstra alimentele sau condimentele într-o stare foarte bună. Alegeți să depozitați corespunzător cafeaua, condimentele și orice altceva folosiți pentru prepararea mâncării. Acest lucru vă va scuti de bătăi de cap.

2 Ce produse e musai sa aveti in bucatariile voastre

Suporturi pentru oale, căni și șervețele

Fie că servim o ceașcă de ceai sau cafea un coaster este suportul ideal pentru ea. Dacă vă doriți ca mobila să fie lipsită de urme și să arate impecabil, alegeți suporturi pentru oale și căni. Vă văr ușura viața.

3 Ce produse e musai sa aveti in bucatariile voastre

Veselă pentru cele trei tipuri de mâncare

Atunci când primim pe cineva în vizită sau ne decidem să oferim o cină familiei, este bine să avem câteva seturi de veselă și tacâmuri pentru cel puțin șase persoane. Atunci când vesela și tacâmurile fac parte din aceeași categorie, masa va arăta foarte bine, iar invitații vor fi impresionați.

4 Ce produse e musai sa aveti in bucatariile voastre

Diverse ustensile

Fără ustensile într-o bucătărie, am fi pierduți. Asta e cert! De ce ustensile aveți nevoie în bucătăria voastră? Să le enumerăm: răzătoare, desfăcător pentru capse, decojitor de legume, storcător manual de fructe, piuliță pentru usturoi, zdrobitor de cartofi, aprinzător pentru aragaz (dacă nu sunteți prieteni cu chibritele), vas gradat, folie de aluminiu și o folie pentru împachetare.

5 Ce produse e musai sa aveti in bucatariile voastre

Sursa foto: www.pentrugatit.ro și www.emag.ro

Produse electrocasnice pentru bucătărie

Pentru că nu orice poate fi făcut manual într-o bucătărie, avem de voie de anumite produse electrice care ne vor ajuta să economisim timp și vor face o treabă poate mai bine decât am fi făcut-o noi. Este vorba de mixer, storcător de fructe, un cuptor cu mircounde, prăjitor de pâine, sandwich maker, blender, o mașină de tocat, dar și un robot de bucătărie.

6 Ce produse e musai sa aveti in bucatariile voastre

Sursa foto: www.romanialibera.ro și www.casepractice.ro

Sursa foto cover: www.smithandsmith.com.au

Pin it!

Ce produse e musai sa aveti in bucatariile voastre-

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , ,