Coffee Shop episodul 1

Coffee Shop

Locatie: Iasi, Romania, Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant

Suprafata: 23 m2

Deschis din: iunie 2014

 

In acest articol Mr. House promoveaza conceptul de “coffee shop” . Iti prezentam decorul ales pentru noua locatie Teo’s Café deschisa anul trecut in luna iunie.

Teo’s Café se gaseste din vara in centrul Iasului pe arhicunoscutul bulevard Stefan cel Mare si Sfant, destul de aproape de Primaria Iasi.

Beneficiarii acestui proiect impreuna cu echipa Mr. House au ales un décor cu contrasturi puternice, functional, colorat, luminos si optimist. Pentru multi dintre clienti, Teo’s reprezinta o alta familie, de aceea atunci cand vin sa-si cumpere cafeaua preferata se simt mereu acasa.

Locatia din centrul civic pastreaza principiul de “coffee to go”, insa totodata invita clientul la un “small talk” si de ce nu, la o pauza de la treburile zilnice.

In momentul in care intri in cafenea se observa decorul realizat cu elemente minimaliste, peretii varuiti in negru ofera contrast puternic, politele afiseaza elemente din lumea cafelei (pachetele de cafea Teo’s Blend si un V60 realizat in atelierul Mr. House). Scaunele sunt salvate si reconditionate, barul este alcatuit din boltari, sursele de lumina folosite au fost comandate din magazinul Ikea.

 

Pentru Mr. House gustul cafelei este important, insa decorul constituie elementul care va declansa placerea de a o servi. De la Teo’s pleci intotdeauna mai optimist, de aceea nu uita: de te grabesti si ai nevoie de o cafea buna, opreste-te la ei, te vor trata bine, iar decorul iti va reda echilibrul de care ai nevoie din cand in cand.

 

Teo's cafenea

Anul trecut Teo’s Cafe a avut parte de un rebranding, au devenit mai colorati si au gasit mesajul perfect pentru a-ti face ziua mai buna.

Teo's polita

 

Teo's decor

 

Teo's scari interioare

Scarile interioare au fost revigorate cu un strop de culoare.

Teo's bar boltari

Barul functional realizat din boltari.

Teo's polita 2

Un element esential in decor: plantele verzi. 

11953193_679832158814321_334734268339413013_n

 

 

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: