Culoarea zodiei tale in horoscopul culorilor

Pentru cei care cred în horoscop, totul se învârte în jurul propriului semn zodiacal. Fiecare întâmplare și alegere este un rezultat al influenței zodiei sub care s-au născut. Noi ne-am întrebat recent dacă există vreo legătură între culori și semnele zodiacului. Am aflat că cele două se află în strânsă legătură și ne-am decis să împărtășim cu voi ceea ce am aflat. Curioși?

Berbec

Ambițioși, dar și superficiali (atunci când se plictisesc) din fire, berbecii tind să aibă energia necesară pentru a derula toate proiectele la care visează. Roșul este culoarea cu care este asociată această zodie cel mai adesea.

Culoarea zodiei tale in horoscopul culorilor 1

 

Sursa foto: www.freshome.com

Taur

Taurul este genul de persoană care rareori iese din zona de confort. De aceea, albul sau negrul li se potrivesc cel mai bine.

Gemeni

Curioși din fire, gemenii sunt preocupați de latura intelectuală a celorlalți și pun preț pe concentrare. Culorile care îi ajută să se concentreze sunt galbenul și verdele.

Culoarea zodiei tale in horoscopul culorilor 2

Sursa foto: www.wearefound.com

Rac

Romantici și sentimentaliști, racii se arată preocupați de artă și latura sentimentală. Purpuriul sau violetul sunt culorile cele mai potrivite pentru ei.

Leu

Leul este guvernat de Soare și deseori își exprimă dorința de a ieși în evidență. Culorile potrivite pentru el sunt galbenul, auriul și portocaliul.

Culoarea zodiei tale in horoscopul culorilor 3

Sursa foto: www.gacahome.com

Fecioară

Fecioarele sunt calme, rezervate, nu suportă jumătățile de măsură și caută perfecțiunea în orice. Pentru ele sunt recomandate albastru deschis și nuanțele pastelate.

Balanță

Echilibrul este cuvântul cheie în cazul acestui semn zodiacal. Albastrul este culoarea care definește balanța. De asemenea,  verdele este o culoare care îi scoate în evidență adaptabilitatea.

Culoarea zodiei tale in horoscopul culorilor 4

Sursa foto: www.pinterest.com

Scorpion

Pasional și flegmatic, în același timp, scorpionii trăiesc fiecare experiență la intensitate absolută. De aceea, roșul le vine  ca mănușă.

Săgetător

Săgetătorii sunt caracterizați de o puternică încredere în sine, optimism și sinceritate. Roșu, violet și albastru sunt culorile care îi caracterizează cel mai bine.

Culoarea zodiei tale in horoscopul culorilor 5

Sursa foto: www.homestratosphere.com

Capricorn

Capricornii preferă să nu iasă în evidență și nici nu le surâde ideea de a-și lua riscuri, de aceea, culoarea recomandată pentru ei este albastrul închis. În același timp, culoarea safirului este potrivită pentru acești nativi.

Vărstor

Pentru vărsători, specialiștii în astrologie recomandă culorile albastru închis și mov. Cele două relevă inteligența și altruismul acestui semn zodiacal față de ceilalți.

Culoarea zodiei tale in horoscopul culorilor 6

Sursa foto: www.aknsa.com

Pești

Sensibilitatea și expresivitatea sunt principalele trăsături ale nativilor pești, iar apartenența acestora la apă, face ca albastru, turcoazul și verdele să fie cele mai potrivit culori pentru ei.

Voi ce părere aveți? Vi se potrivesc aceste culori?

Sursa foto cover: www.unsplash.com

Pin it!

oatmeal cookies

 

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , ,