Idei de la Mr. House!

Abonati-va la ideile de la Mr. House si veti primi posterele de mai jos in format digital gata de printat :)
Email address

Despre noi

Este facil sa construiesti o casa cu pereti reci si goi, adevarata provocare incepe atunci cand o casa simpla trebuie sa devina un camin, un loc in care personalitatea si imaginatia ta să se desavarseasca. Caminul este casa pe care ai transformat-o intr-un loc confortabil in care familia ta are mereu planuri de viitor, un loc in care poti aduce lumina si culoare indiferent de starea de spirit. De cele mai multe ori nu apelam la sfaturile unui specialist, deoarece s-ar putea sa nu ne permitem sau pentru ca ne-am obisnuit cu ideea ca tot ceea ce tine de treaba unui designer de interior este scump si extravagant.

Motivul pentru care Mr. House vine in ajutorul tau, este acesta: noi suntem de parere ca oricine isi poate permite ajutorul unor specialisti in home decor, iar obiectivul nostru major este acela de a dovedi faptul ca frumosul, modernul si calitatea se pot realiza chiar si cu un buget redus. Clientii nostri trebuie sa isi transforme casa intr-un camin propriu, inimtim si personal. Acasa nu este doar ”locul unde trandafirii infloresc”, acasa este locul unde amintirile si viata ta de zi cu zi se regasesc. Mr. House va avea grija ca al tau camin sa fie atent zugravit, frumos decorat si functional. Venim cu idei, iti impartasim propunerile noastre si in cel mai scurt timp ne apucam de treaba.

Echipa Mr. House este formata din oameni pasionati de home decor si mai ales de ”case bine imbracate”. Mr. House crede ca stilul tau de viata trebuie sa se regaseasca si totodata sa se reflecte in casa ta. Noi iti propunem servicii durabile, calitative si accesibile din punct de vedere financiar. Pe acest site vei găsi toate proiectele noastre, detalii de contact, produsele pe care le avem disponibile in magazinul online si multe tutoriale DIY.

proiecte-01

Idei de la Mr. House!

Abonati-va la ideile de la Mr. House si veti primi posterele de mai jos in format digital gata de printat :)
Email address