DIY: 10 decoratiuni inedite care alcatuiesc centrul mesei de Paste

Preferată de cei mai mulți dintre noi, primăvara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri ale fiecărui an. Pe lângă faptul că natura prinde viață și ne zâmbește, parcă și noi, oamenii, suntem un pic mai altfel. Zâmbim mai mult, ne bucurăm mai mult și iubim mai mult.

De cele mai multe ori, când ne gândim la acest sezon, fără să ne dăm seama, asociem cu primăvara o sărbătoare extrem de importantă. Paștele! Acesta comemorează un eveniment esențial în istoria omenirii, Învierea lui Iisus Hristos. Celebrăm acestă sărbătoare în fiecare an pentru a ne aminti de sacrificiul pe care Fiul lui Dumnezeu l-a făcut pentru ca păcatele noastre să fie iertate.

Simbolurile acestei sărbători creștine și iudaice, în același timp, sunt ouăle de Paște și iepurașii. Acestea contribuie la o parte din decorul pentru cele trei zile de sărbătoare. Este important ca pe masa de Paște să existe, pe lângă bucatele pregătite, și diferite ornamente.

Am documentat pentru tine zece proiecte DIY care vor aduce culoare mesei tale de Paște. Este vorba despre decorațiunile aflate în centrul mesei. Iată-le!

 

O decorațiune jucăușă și drăgălașă

Dacă vrei să-ți impresionezi familia, nu doar cu mâncarea pregătită de tine, ci și cu o decorațiune mai specială, trebuie neapărat să încerci acest proiect. Ce-i drept, e puțin dificil și necesită timp, însă dacă te apuci de el de pe acum, cu siguranță vei termina la timp.

I1

Sursa foto: remodelandolacasa.com

 

Sclipici cu lipici

Plină de culoare și sclipici este această decorațiune. Imaginea de mai jos te convinge să o încerci?

I2

Sursa foto: crafts.tutsplus.com

 

Mai simplist că-i mai drăguț

Acest tutorial este perfect pentru o masă cu un aranjament caracterizat de simplitate. În cazul în care își surâde, pune-te pe treabă.

I3

Sursa foto: makoodle.com

 

Culori pastelate pentru masa de Paște!

Dacă îți plac pastelurile, atunci movul, rozul, albul și galbenul vor fi culorile predominante pe masa ta de Paște. Cum ți se pare acest proiect DIY?

I4

Sursa foto: greenweddingshoes.com

 

 Un „coș” plin cu flori

Cui nu-i plac florile? Ți-ar plăcea să-ți decorezi masa de Paște cu ele? Aici ai un tutorial care îți arată cum poți realiza un ornament floral multicolor.

I5

Sursa foto: blog.hwtm.com

 

O decorațiune puțin mai altfel

Deloc complicată și cu un impact wow, această decorațiune pentru masa de Paște va atrage toate privirile. Merită să o încerci!

I6

Sursa foto: homemadebycarmona.com

 

Ouă ca-n basme

Alege câteva ouă albe, niște pagini dintr-o carte, o crenguță înflorită dintr-un copac și realizează o decorațiune parcă desprinsă dintr-un basm. Acest proiect DIY le va aduce zâmbetul pe buze invitaților tăi la masa de Paște.

I7

Sursa foto: stonegableblog.com

 

Coșul cu lalele

Mare, impunător și absolut superb este acest coș cu lalele făurit de Martha Stewart. Dacă vrei să-l ai și tu, urmărește cu atenție pașii din tutorial.

I8

Sursa foto: marthastewart.com

 

Natura, direct pe masa de Paște

Fără să te complici prea mult, adu natura pe masa ta de Paște. Martha Stewart îți arată cum poți face acest lucru în acest tutorial.

I9

Sursa foto: marthastewart.com

 

Când primăvara vorbește

Strânge un buchet cu flori primăvăratice într-un bol, adaugă câteva ouă decorative și e gata ornamentul tău pentru masa de Paște. Aici ai toate instrucțiunile.

I10

Sursa foto: oldthingsnewblog.com

Toate aceste decorațiuni sunt unice și frumoase. Tu pe care dintre ele o vei realiza pentru masa de Paște?

 

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , ,