DIY: 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobete

În ultimii ani, februarie a devenit luna în care iubirea este pusă în lumina reflectoarelor. Valentine`s  Day și Dragobete sunt sunt vinovate pentru acest fapt. Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită pe 14 februarie este, la nivel mondial, ziua în care fiecare persoană își exprimă și mai mult iubirea față de iubit/ă și toți cei apropiați. Dragobete, o sărbătoare care are aceeași semnificație și este sărbătorită pe 24 februarie, datează încă din vremea dacilor.

De cele mai multe ori, alegem pentru persoana iubită un obiect simbolic pe care i-l oferim alături de garanția faptului că o iubim. Profităm astfel de tot acest consumerism creat în jurul celor două sărbători. Noi vă propunem să adăugați o notă personală cadoului și să oferiți o felicitare creată care de voi. Am găsit pentru voi zece modele ușor de realizat și foarte drăgălașe, pe care le puteți oferi atât iubitului, cât și iubitei.

Connie a realizat o felicitare foarte faină de Valentine`s Day. Ca să ajungeți și voi la același rezultat sau la unul mai personalizat, trebuie să fiți atenți la acest tutorial.

1 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobete

Sursa foto: www.constantlystamping.com

Utilizând ordinea și câteva dintre literele alfabetului puteați realiza o felicitare exact ca cea din imagine. Alison a dorită ca felicitarea să fie însoțită și de ceva dulce. Îți arată cum a procedat aici.

2 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobete

Sursa foto: www.oopseydaisyblog.com

Puțin mai dificilă, dar cu un rezultat drăgălaș, este realizarea unei felicitări ca cea de mai jos. Vă puteți inspira de aici pentru a realiza una la fel sau asemănătoare.

3 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobete

Sursa foto: www.liagriffith.com

Acest tutorial vă va ajuta să realizați o felicitare exact ca cea din imaginea de mai jos.

4 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobete

Sursa foto: www.dc2nyconfessions.com

Pentru că felicitările de Valentine`s Day și Dragobete trebuie să aibă multe, multe inimioare vă propunem următorul proiect DIY, care are ca rezultat felicitarea din imaginea de mai jos. Nouă ne place foarte mult.

5 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobete

Sursa foto: www.lawnscaping.blogspot.ro

În continuarea articolului vă vom prezenta alte cinci idei de felicitări care, din păcate, nu au un tutorial, dar care, spunem noi, sunt de o dificultate medie spre una ușoară.

6 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobetej

Sursa foto: www.pinterest.com

7 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobete

Sursa foto: www.pinterest.com

8 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobetej

Sursa foto: www.brookegorrell.blogspot.ro

9 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobetej

Sursa foto: www.pleasenotepaper.com

10 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobetej

Sursa foto: www.goodhousekeeping.com

Sursa foto cover: www.unsplash.com

Pin it!

12 DIY 10 idei de felicitari pentru Valentine`s Day si Dragobete

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , ,