DIY: 5 activitati de vara pentru copilul tau

A trecut deja o lună de când vara și-a făcut apariția pe meleagurile de la noi. Începem să ne obișnuim cu soarele arzător și cu ploile neinvitate. Pe lângă acestea, asociem venirea verii cu vacanța și ne gândim cum ne vom bucura de  ea. Nu doar noi facem acest lucru, ci și copiii, care au așteptat-o cu nerăbdare. Au intrat în vacanță recent, iar noi ne-am gândit la câteva proiecte DIY cu ajutorul cărora vor avea activități pe toată durata vacanței.

  1. Bolul cu activități

Aveți nevoie doar de niște carioci, bețișoare din lemn, un vas sau un bol, acuarele și puțină imaginație. Tot ceea ce trebuie să faceți este să notați cu un maker activități pentru copilul vostru pe care să le facă de-a lungul verii. Vă recomandăm să-l luați pe cel sau cea mică lângă voi și să stabiliți împreună activitățile pe care le va realiza atunci când se va plictisi. Aici aveți câteva sfaturi.

I 1

Sursa foto: www.primroseschools.com

 

  1. Pietre colorate

Fie că este o pasiune, fie că nu, pictatul relaxează mintea și, în același timp, reprezintă un antrenament pentru creativitate. Luați o piatră sau mai multe cu suprafețe netede, achiziționați o vopsea acrilică, un set de carioci sau creioane cerate și o pensulă. Primul pas este să pictați pe suprafața pietrei o bază acrilică cu ajutorul vopselei. Ulterior, cu creioanele cerate, copilul poate desena tot ce îi trece prin minte. Acest tutorial îi va oferi câteva modele care să îl inspire. Distracție plăcută!

I2

Sursa foto: www. colormadehappy.com

 

  1. Un semn de carte altfel

Colorat, drăgălaș și extrem de ușor de realizat, semnul de carte din ață va fi util copilului vostru în lecturarea unei cărți. Semnul de carte poate fi realizat și de copilul vostru, urmând pașii de aici.

I3

Sursa foto: www.designmom.com

 

  1. Încărcătorul pentru telefon, personalizat

O altă activitate pe care copilul vostru ar putea să o realizeze este să-și personalizeze încărcătorul de la telefon. Câteva bobine de ață și acest tutorial sunt tot ceea ce are nevoie pentru a face din încărcătorul telefonului său o atracție pentru ceilalți copii.

I4

Sursa foto: www.etsy.com

 

  1. Un cuvânt, o artă

Cu puțin ajutor din partea voastră, acest proiect poate fi realizat cu ușurință de copilul vostru. Aveți nevoie de câteva obiecte adezive și niște instrumente de bază. Este necesar să urmăriți pas cu pas tutorialul, pentru a ajunge la ceea ce putem numi, o operă de artă.

I5

Sursa foto: www.honeyandfitz.com

Așadar, cu ce proiect veți începe prima dată?

Sursa foto: www.cbsdetroit.files.wordpress.com și www.smarterkidsactivities.com

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , ,