DIY: 5 parfumuri naturale de primavara pentru casa ta

Noi ne-am îndrăgostit de primăvară și de parfumurile florilor pe care le întâlnim la fiecare pas! Acesta lucru ne-a făcut să căutăm modalități naturale prin care să aducem miresmele primăverii și în locuințele noastre.

Astfel, am găsit cinci moduri prin care putem realiza parfumuri naturale acasă, perfecte pentru acasă! Ne-am gândit să împărtășim cu voi aceste idei astfel încât locuințele voastre să fie parfumate cu primăvară!

1 DIY 5 parfumuri naturale de primavara pentru casa ta

Sursa foto: www.unsplash.com

Lumânări parfumate naturale

Cui îi plac lumânările parfumate? Mâna sus! Dar cum ar fi să le lăsați la o parte pe cele din comerț, și să începeți să le faceți chiar voi? Nu, nu e complicat deloc. Cu materiale potrivite și răbdarea necesară rezultatele nu vor întârzia să apară. Avem găsit pentru voi trei arome în ton cu primăvara, lămâie, lavandă și cocos.

2 DIY 5 parfumuri naturale de primavara pentru casa ta

Difuzoare de uleiuri esențiale

Indiferent de anotimp, când vă doriți să vă parfumați locuințele în mod natural, cele mai la îndemână sunt aromele uleiurilor esențiale naturale (care pot fi achiziționate din farmacie). Ca să vă bucurați de acestea  nu aveți nevoie decât de un difuzor, care poate fi înclocuit de o sticluță cu capac. Aici veți găsi câteva informații despre cum puteți face unul acasă. Adaugați  uleiul sau uleiurile voastre preferate, niște bețișoare de bambus, și bucurați-vă de un parfum plăcut în interiorul locuințelor voastre.

3 DIY 5 parfumuri naturale de primavara pentru casa ta

Sursa foto: www.stonebridge.uk.com

Lime și mentă pentru un aer fresh

Amestecați menta cu lime-ul într-un borcan pe care nu îl mai utilizați. Achiziționați de la supermarket suc de lime și mentă, de preferat proaspătă. Împreună vor crea un miros puternic și fresh. Poziționați ulterior borcanul în camera pe care doriți să o parfumați. Dacă aveți animale de companie, pentru binele lor, nu le lăsați în aproprierea borcanului.

4 DIY 5 parfumuri naturale de primavara pentru casa ta

Sursa foto: www.images.britcdn.com

Spray natural de salvie, rozmarin, balsam de lămâie și levănțică

Aveți o sticlă cu pulverizator? Dacă nu, achiziționați una de la un magazin cu produse și accesorii pentru frumusețe. Umpleți-o cu apă distilată și adăugați ulterior salvie, rozmarin, balasam de lămâie și levănțică. Lăsați compoziția câteva ore, apoi parfmumați  aerul din locunță cu întreg amestecul.

5 DIY 5 parfumuri naturale de primavara pentru casa ta

Sursa foto: www.chilledmagazine.com și www.blog.freepeople.com

Buchet de ierburi și flori

Aveți flori sau ierburi ierburi preferate? Perfect! Strângeți-le și creați un buchet cu ele. Legați florile strâns cu sfoară  sau cu un șnur natural din bumbac și puneți buchetul la uscat. Așteptați să se usuce și nu îl folosiți până nu e uscat complet. Ulterior, începeți să ardeți un capăt până când acesta începe să emane fum. Faceți cu el mișcări circulare în timp ce aveți ferestrele și ușile închise. Un ghid complet despre cum să faceți acest lucru aveți aici.

6 DIY 5 parfumuri naturale de primavara pentru casa ta

Pin it!

DIY_ 5 parfumuri naturale de primavara pentru casa ta

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , , ,