DIY: 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa

Da, a venit toamna. Vremea dovedește acest fapt. Toate schimbările bruște de vreme, răceala serilor și ploile destul de dese sunt semnele concrete că toamna își intră încet, dar sigur, în drepturi. Îndrăgim sau nu acest anotimp, va trebui să trăim cu el aproximativ trei luni de zile.

Noi, cei de la Mr. House, ne-am gândit cum ne putem decora  locuința astfel încât să simțim prezența toamnei într-un mod cât mai plăcut. După câteva cercetării realizate în mediul online, am găsit pentru voi șapte proiecte DIY cu ajutorul cărora puteți realiza decorațiuni fantastice pentru casele voastre. Haideți să nu ne îmbrăcăm doar bine casa, ci să o îmbrăcăm și frumos, în ton cu toamna.

Bol tomnatic

Dați fuguța până în parc, culegeți câteva frunze colorate, căzute de la copaci, luați un balon, niște aracet și urmăriți pașii de aici . Va ieși o minunăție de bol pe care îl vor admira toți invitații voștri.

DIY 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa 1

Pernuță în ton cu toamna

Aveți prin casă o pernuță albă decorativă? Ce-ați spune să-i oferiți puțină viață? Culegeți câteva frunze din parc și achiziționați o vopsea potrivită pentru țesături. Cu ajutorul unei pensule întindeți vopseaua pe suprafața frunzei și apoi imprimați-o pe pernă. Va arăta foarte șic și elegant. Pentru mai multe detalii, trageți un ochi aici.

DIY 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa 2

Coroniță veselă

Vă spunem din start că acest tutorial este doar pentru fete. Este vorba despre o coroniță realizată din sârmă și frunze de toamnă. Nu aveți nevoie decât de puțină îndemânare și „ingredientele” necesare.

DIY 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa 3

Lumânări  cu frunze

Acest proiect DIY vă va ajutați să transformați o lumânare simplă într-una extrem de frumoasă, cu o notă tomnatică. Este important să urmați întocmai pașii tutorialului.

DIY 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa 4

Buchet cu frunze sau flori?

Cum puteți avea o vază plină cu frunzo-flori sau floro-frunze? Acest tutorial vă oferă răspunsul la întrebare.  Culegeți niște frunze din parc și creați un buchet impresionant de flori sau frunze, oricum doriți să-i spuneți voi. E foarte ușor, iar rezultatul va fi mai mult decât drăguț.

DIY 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa 5

Frunze cu sclipici

Nouă ne place tare mult acest proiect DIY. Nu necesită foarte multă bătaie de cap, iar decorațiunea rezultată e extrem de frumoasă. Aici veți găsi detaliile și sfaturile.

DIY 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa 6

Frunze și luminițe

Desigur, aveți nevoie de luminițe, iar o instalație de brad este o alegere foarte bună. Alături de aceasta, culegeți mai multe frunze, achiziționați hârtie cerată, luați fierul de călcat și treceți la treabă. Aici aveți pașii pe care trebuie să-i urmați.

DIY 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa 7

Sursa foto cover: www.unsplash.com

Pin it!

DIY 7 decoratiuni de toamna potrivite pentru orice casa 9

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , ,