DIY: 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Atunci când nu suntem în dormitor sau la baie, cu siguranță, ne aflăm în bucătărie. Pasionați de gătit sau nu, petrecem măcar zece minute în această cameră zilnic. Acest lucru se întâmplă pentru că bucătăria nu e doar o necesitate, ea este un element vital în viața fiecăruia. De modul în care o amenajăm depinde și starea noastră interioară atunci când ne aflăm în ea.

Dacă aveți parte de bucătăria visurilor voastre, sunteți norocoși. Dacă lucrurile nu stau chiar așa, venim noi în ajutorul vostru cu câteva idei DIY numai bune de pus în practică, care vor schimba într-o oarecare măsură înfățișarea bucătăriei.

Aveți prin casă vreun set de căni uitat prin dulap, care ocupă degeaba spațiu? Vă propunem să le recondiționați. Cum? Ne arată Amy Cristie în acest tutorial.  Rezultatul final vă va face să le folosiți de fiecare dată când prietenii vor veni în vizită.

1 DIY 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Sursa foto: www.thisheartofmineblog.com

Puteți proceda fix la fel și în cazul unor borcănele pentru depozitare care nu vă mai încântă. Aveți nevoie de o vopsea specială pentru ceramică și de instrucțiunile de aici.

2 DIY 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Sursa foto: www.deliacreates.com

Cum se prezintă frigiderul vostru din punct de vedere estetic? Dacă nu excelează la acest capitol, puteți apela la acest tutorial pentru a-l personaliza cum doriți cu ajutorul hârtiei metalice adezive, care poate fi achiziționată din magazinele de specialitate.

3 DIY 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Sursa foto: www.athomeinlove.com

Adaugați o notă colorată lingurilor din lemn pentru gătit și scoateți-le din monotonie. Acest proiect DIY vă va arăta cum. Dacă obișnuiți să suspendați ustensilele pentru gătit, rezultatul final după transformarea lor îi va impresiona pe toți cei care le vor vedea.

4 DIY 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Sursa foto: www.littlebitfunky.com

Dacă gătiți des, știți probabil cât de dificilă poate fi acestă activitate atunci când încercăm să improvizăm lucruri pentru măsurarea ingredientelor. Cea mai bună soluție pentru această problemă sunt lingurițele speciale pentru măsurat. Ca să nu aveți bătăi de cap care și cum e, vă propunem să realizați propria tablă cu lingurițe pentru măsurat ingredientele, urmând instrucțiunile din acest tutorial.

5 DIY 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Sursa foto: www.modishandmain.com

Vă doreați de mult să schimbați înfățișarea borcănelelor pentru depozitarea ingredientelor pe care le folosiți atunci când gătiți? Perfect, acest proiect DIY vă propune o alternativă pe care puteți s-o modelați în funcție de ideile voastre. Vopseaua pentru sticlă/ceramică și vopseaua cu efect de tablă nu trebuie să vă lipsească.

6 DIY 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Sursa foto: www.cremedelacraft.com

Perfect pentru o amenajare Bohoemian , Shabby chic sau rustică este acest suport pentru căni. În acest tutorial veți afla cum îl puteți realiza.

7 DIY 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Sursa foto: www.madetobeamomma.com

Sursa foto  cover: www.leicht.com

Pin it!

9 DIY 7 idei prin care ii poti da un upgrade bucatariei tale

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , ,