DIY: 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea

Nu-i așa că vă e dor de mare? Și nouă ne este foarte dor de ea! Chiar dacă ați fost sau nu la mare până acum, ne-am gândit să aducem marea la voi. Cum ar fi să simțiți briza mării chiar în locuința voastră?

Am documentat câteva proiecte DIY cu ajutorul cărora vă puteți decora căminul utilizând elemente de decor care îl vor transforma într-o oază de liniște și relaxare, cum numai la mare găsim.

1 DIY 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea

Sursa foto: www.creativeinchicago.com

Căluții de mare sunt niște ființe absolut adorabile, pe care îți vine să le iei cu tine acasă atunci când ești la mare. Cei de la Creative Chicago au realizat pe un perete un căluț de mare folosind adeziv și crenguțe. Detaliile le găsiți aici.

2 DIY 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea

Sursa foto: www.thelilypadcottage.com

Oferiți un aer marin oglinzilor voastre transformându-le în opere de artă. Aveți nevoie doar de niște frânghie și puțină îndemânare. În acest tutorial oglinzile voastre vor arăta exact ca cea de mai sus.

3 DIY 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea

Sursa foto: www.stonegableblog.com

Lumânările înfrumusețează atmosfera în serile de vară, însă lumânările care amintesc de mare, fac ca o seară să fie minunată. Vă propunem să realizați acest tutorial pentru ca serile voastre de vară să fie cât mai frumoase.

4 DIY 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea

Uitați de solnițele pentru sare și piper și transformați-le în mini vaze care vă vor colora și decora casele. Pe noi ne-a convins imaginea de mai jos, pe voi? Aici este proiectul DIY pentru a le realiza.

5 DIY 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea

Dacă nu ați găsit încă locul în care să vă depozitați bijuteriile, vă invităm să încercați acest proiect DIY. Vesela din bucătărie se va transforma într-un suport vintage cu aer marin.

6 DIY 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea

Nu poți merge la mare și să pleci fără o colecție de scoici sau steluțe de mare. Decât să le lași aruncate într-un loc, îți propunem să decorezi peretele din sufragerie cu ele, exact cum au făcut Kate și soțul ei.

7 DIY 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea

Sursa foto: www.pinterest.com

Luminițele creează mereu o atmosferă specială ori de câte ori sunt utilizate în serile de vară. În acest tutorial vei vedea cum scoicile și luminițele te poartă cu gândul pe malul mării.

8 DIY 7 obiecte decorative pentru casa ta, in ton cu marea.jpg

De asemenea, puteți aduce aduce aerul marin în locuințele voastre și să-l păstrați pentru totdeauna cu ajutorul produselor noastre decorative. Lăsați-vă purtați cu gândul pe mare.

Sursa foto cover: www.pinterest.com

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , ,