DIY: 9 lucruri pe care le puteti vopsi in turcoaz

Considerată culoarea anului 2010, turcoazul este rezultatul unui amestec dintre liniștea unui albastru și înviorarea ce se regăsește în verde. Așadar, albastrul și verdele alcătuiesc superba culoare turcoaz.

Această culoare induce o stare de liniște, confort și nu în ultimul rând, relaxare. Este o culoare extrem de utilizată în industria producției de bijuterii, în industria modei și multe altele.

De asemenea, turcoazul este culoarea Mr. House. Acesta este motivul pentru care ne-am gândit să vă propunem câteva proiecte diy pentru casă. Mai exact, ne-am gândit să vă provocăm să vă transformați casa într-o oază de liniște și relaxare. Nu trebuie să faceți foarte multe, trebuie doar să pictați, să vopsiți și ulterior, să admirați. Prin urmare, să trecem la treabă.

Scările

Puteți transforma scările din interiorul sau exteriorul locuinței voastre cu un turcoaz care să le acopere în totalitate. Astfel, invitații voștri vor fi întâmpinați așa cum se cuvine.

I1

Sursa foto: homemydesign.com și gypsywingstofly.tumblr.com

 

Ușile

Dacă v-ați plictisit de culoarea ușii de la intrare, reinventați-o cu turcoaz. Vă veți surprinde plăcut toți apropiații.

I2

Sursa foto: decorpad.com

 

Frigiderul sau rafturile din bucătărie

Un pic de culoare într-o bucătărie îmbrăcată în alb din cap până în picioare nu strică. Astfel, puteți încerca să vă vopsiți frigiderul sau rafturile din bucătărie în turcoaz. Desigur, nu oricum, ci astfel încât să arată minunat.

I3

Sursa foto: myparadissi.com

 

Tavanul

Puteți schimba înfățișarea unei camere și să-i oferiți mai multă lumină dacă veți vopsi pereții cu alb, iar tavanul cu turcoaz. Este o provocare care, spunem noi, merită.

I4

Sursa foto: freshome.com

 

Cada din baie

În baie, puteți folosi turcoazul chiar pe cada voastră.

I5

Sursa foto: tempolibero.pourfemme.it

 

Raftul cu cărți

În biblioteca voastră, puteți vopsi raful cu cărți în turcoaz. Acest lucru îl puteți face dacă vă displace culoarea actuală a raftului cu cărți sau, pur și simplu, vă doriți o schimbare.

I6

Sursa foto: overtheedgedesign.wordpress.com și apartmenttherapy.com

 

Biroul

Spațiul vostru de lucru este foarte important atunci când creativitatea este motorul proiectelor pe care intenționați să le desfășurați. Vă propunem să folosiți turcoaz pentru biroul vostru. Liniștea acestei culori vă va motiva creativitatea.

I7

Sursa foto: pinterest.com

 

Ramele foto

Turcoazul folosit pe rame foto îi oferă fotografiei un aer vintage și multă luminozitate.

I8

Sursa foto: etsy.com și homebnc.com

 

Vazele cu flori

Pentru a-i oferi un aer rustic locuinței voastre, puteți vopsi vazele pentru flori în turcoaz.

I9

Sursa foto: pinterest.com

Acestea fiind spuse, voi cu ce veți începe?

Sursa foto cover: simplelocksmith.net

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , ,