DIY: Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

Deseori ne gândim cum ne putem redecora locuința. De cele mai multe ori, mergem direct în magazin și ceea ce ne stârnește interesul, ajunge pe raftul de pe bibliotecă. Dar cum ar fi să vă creați propriile decorațiuni pentru casă? Ei bine, avem pentru voi câteva proiecte DIY care vă vor însufleți căminul și îi vor oferi personalitate. Iată ce puteți face cu o sticlă și câteva ustensile.

O sticla cu mesaje

Dacă tocmai ați desfăcut o sticlă de vin sau aveți una rămasă de aseară, să nu o aruncați. Păstrați-o, luați niște vopsea specială pe care să puteți scrie cu creta și lăsați un mesaj unei persoane dragi. Dacă nu va-am lămurit, puteți urmări pașii acestui tutorial.

7 DIY Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

 

O vază vintage

Citiți presa zilnic și nu mai aveți loc pentru depozitarea ziarelor. Reciclați-le pe cele mai vechi. Luați o sticlă veche de vin, niște aracet și lipiți bucățelele de ziar pe suprafața recipientului. Va ieși o minunăție! Aici aveți proiectul.

1 DIY Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

Un suport pentru semințele păsărilor

E bine să avem grijă de noi, dar nici pe cei din jur nu trebuie să-i neglijăm. Dacă sunteți vizitați de păsări, vrăbioare și tot ce e mic și are aripi, oferiți-le din firmiturile voastre. Vă vor vizita în mod constant dacă vor avea și un suport. Aici aveți detaliile pentru a-l realiza.

2 DIY Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

O sursă de lumină nonconformistă

Cu ajutorul acestui tutorial veți putea realiza pentru locuințele voastre câteva surse de lumină foarte șic. Imaginea de mai jos ne susține argumentul.

3 DIY Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

Vaze de decor

Dacă nu v-am convins cu tutorialul de mai sus, îl puteți încerca pe acesta. Urmând pașii de acolo veți realiza un trio drăguț, în care florile voastre vor străluci. Succes.

4 DIY Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

Un mic dejun servit altfel

Nou chiar ne place acest tutorial. V-ați fi gândit că puteți transforma o sticlă într-o tăviță? Nici noi. Pentru dimineți altfel, vă propunem să-l încercați.

5 DIY Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

O sticlă cu luminițe

Perfecte pentru o petrecere în aer liber și nu numai, aceste sticle cu luminițe vor fi în centrul atenției. Dacă aveți la îndemână o sticlă și o instalație sau niște leduri, noi spunem să nu mai stați pe gânduri. Pentru ajutor, vă oferim acest tutorial.

6 DIY Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

Pin it!

10 DIY Transforma sticlele de vin in decoratiuni fascinante

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , ,