Idei de cadouri pentru fiecare zodie

În general, alegerea cadoului perfect pentru o persoană dragă poate deveni o adevărată provocare! Ceea ce ne determină deseori să fim exigenți, pretențioși sau să nu găsim nicăieri un cadou potrivit ține foarte mult de personalitatea sărbătoritului sau a sărbătoritei, dar și de relația pe care o avem cu aceasta, fie că este una personală sau strict profesională.
De aceea, ne-am gândit să vă sugerăm câteva idei de cadouri pentru fiecare zodie în parte, în funcție de ce pasiuni are fiecare semn zodiacal sau, de ce nu, ceea ce îi displace.

 

Sursa foto: www.unsplash.com

Berbec
Activi și dinamici din fire, berbecii iubesc spontaneitatea. De aceea, un cadou potrivit pentru ei ar fi un accesoriu pentru sportul lor preferat, dar și un voucher sau un bilet într-un loc care să le solicite spiritul competitiv, precum un maraton. Femeile berbec sunt pasionate de modă și mereu aranjate. Câteva sugestii de cadouri pentru ele ar putea fi o bijuterie deosebită, o carte interesantă, un ceas delicat sau o excursie în afara țării.

Taur
Bunul gust, pasionat de calitate și lux și loialitatea sunt cuvintele care îl caracterizează cel mai bine pe un taur. Cadoul ideal un bărbat taur poate fi o sticlă de vin de colecție dar și un parfum sau un ceas bun. O femeie taur poate fi surprinsă, de asemenea, cu un parfum sau un ceas de calitate, un abonament la spa, dulciuri calitative, produse de înfrumusețare sau obiecte de decor impresionante precum un tablou sau o ramă foto deosebită.

 

 

Gemeni
Gemenii sunt acele persoane care iubesc să comunice, sunt pasionați de discuțiile intelectuale și au o personalitate duală, ceea ce le permite să jongleze cu personalitățile pe care sunt nevoiți sau îți doresc să le adopte. Pe gemeni îi poți impresiona cu daruri care să-i satisfacă din punct de vedere intelectual. Așadar, cu o carte sau o revistă din domeniul lor de activitate sau care să rezoneze cu pasiunile lor mergi la sigur. De asemenea, accesoriile sau articolele caracterizate de bun gust pot fi cadouri perfecte pentru ei.

Rac
Racul este pasionat de emoții și sentimente, fiind un familist convins. Astfel, un joc precum Activity sau Monopoly, Bingo, pe care să-l joace cu familia poate fi un cadou frumos pentru el. În același timp, cadourile sentimentale, precum florile sau bomboanele însoțite de un mesaj, dar și o bijuterie-simbol sunt o alegere foarte bună de cadou.

 

 

Leu
Caracterizați de putere, creație, voință și dragoste, leii iubesc cadourile originale și de lux. Astfel, cu o bijuterie scumpă, un produs cosmetic de calitate, articole vestimentare create de designeri nu vei da greș. Cadouri potrivite pentru ei mai pot fi cele legate de artă sau decorațiuni interioare.

Fecioară
Fecioarele sunt firi analitice, care se bazează pe rațiune și obiectivitate. Așadar, sugestii de cadou pentru o fecioară ar fi un articol pentru birou precum o agendă sau o servietă, dar și articole cosmetice. Unui bărbat fecioară îi poți dărui o excursie spre o destinație unde își dorea să ajungă de ceva timp sau un cadou practic, pentru casă.

 

 

Balanță
Armonie, diplomație și sociabilitate sunt cuvintele cheie care caracterizează balanțele. Le poți impresiona cu un joc interesant, un bilet la concertul trupei favorite sau un CD original. De asemenea, piesele vestimentare deosebite, ciocolata sau florile pot fi cadouri perfecte pentru ele.

Scorpion
Caracterizați de mister, senzualitate și pasiune, scorpionii iubesc cadourile dăruite din inimă. Un exemplu de cadou în acest sens este o invitație la un restaurant select. În același timp, cu o ciocolată, o sticlă de vin, o bijuterie sau un parfum de calitate nu vei da greș. Scorpionii mai iubesc și cadourile misterioase.

 

 

Săgetător
Veseli din fire, săgetătorii au în sânge aventura, înțelepciunea și demnitatea. Lor le plac cadourile care rezonează cu pasiunile lor. De asemenea, cadourile precum un echipament sportiv, articolele de camping, cărțile sau chiar o vacanță merg direct la inima lor.

Capricorn
Capricornul este ambițios, serios și diplomat. El preferă cadourile practice, care îl relaxează precum o carte bună sau o cină pregătită de jumătatea sa acasă. De asemenea, bijuteriile vintage, dar și antichitățile pot fi cadouri cu care îl poți impresiona.

 

 

Vărsător
Lipsiți de constrângeri, cu un spirit liber și creator, vărsătorii sunt mereu la curent cu noile tendințe. Cadourile perfecte pentru ei sunt un bilet la o piesă de teatru sau la un film, o carte polițistă, un joc interactiv, dar și articole de înfrumusețare.

Pești
Pasionați de arată, peștii sunt sensibili și romantici. Îi vei surprinde cu un cadou artistic, dar și cu unul romantic. Așadar, le poți lua un tablou interesant, lumânări parfumate, obiecte decorative și cadouri legate de istorie și religie.

 

PIN IT!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , , , , , , , , ,