INSPIRATIE DE CADOURI: CE LE POTI DARUI IN ACEASTA TOAMNA CELOR DRAGI

Afară a început să se contureze din ce în ce mai mult tabloul tomnatic. Frunzele îngălbenite cad una câte una, așezându-se lin pe covorul deja format. Soarele stă mai mult ascuns după nori și parcă atunci când iese abia ne mângâie obrajii cu razele lui care nu mai au aceeași putere ca acum o săptămână. Seara mai adăugăm o pătură peste cearceaf și ne înfofolim cu ambele până la gât.  Dimineața ne luăm și o haină cu mâneci pe noi ca să nu răcim, iar cafeaua sau ceaiul cald parcă ne prind mai bine acum. Din păcate sau din fericire, toamna chiar a sosit, iar dacă ne vom opri puțin din viteza cu care gestionăm lucrurile din viața noastră, putem observa cu ușurință acest lucru.

Sursa foto: www.unsplash.com

Legat de zile de naștere, acestea nu se mai pot sărbători la terase, seara, în compania unor băuturi reci. Dar chiar și așa, dacă ne străduim puțin, putem avea o zi naștere minunată toamna. Cu siguranță ai cel puțin o persoană dragă care toamna aceasta va mai îmbătrâni cu un an. Dacă te întrebi cu ce cadou o poți surprinde, noi ți-am pregătit o listă de idei de cadouri în ton cu toamna, perfecte pentru orice sărbătorit sau sărbătorită.

Diminețile răcoroase de toamnă pot fi încălzite cu băutura preferată caldă, savurată dintr-o cană cu personalitate. Așadar, unei persoane dragi îi poți dărui o cană care să-i animeze diminețile și care să-i ofere sărbătoritului sau sărbătoritei energie pentru o zi întreagă. Poți alege dintr-o gamă variată de căni de aici căni simple, cu text amuzant, motivaționale, cu zodii, dar și dedicate special membrilor familiei și nu numai.

Cănile termos, termosurile și sticlele sunt ideale pentru persoanele care își savurează cafeaua în drumul spre birou sau chiar la birou. Alege de aici produsul cu care care crezi că vei surprinde persoana sărbătorită.

Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici, și cum esențele tari sunt ideale în anotimpurile reci și răcoroase, o ploscă este suportul perfect pentru ele. Dăruiește-i tatălui, fratelui, iubitului, bunicului, soțului, prietenului sau șefului tău o ploscă care să-i țină de cald în această toamnă.

Pentru că în anotimpul de toamnă vremea este foarte instabilă, acum e soare, acum plouă, există riscul să avem pantofii mai mult prăfuiți și cumva murdari decât curați. Astfel, covorașul pentru intrare „Ai labele curate?” este ideal la intrarea în fiecare locuință. El este cadoul perfect pentru toți cei care au mereu o casă ordonată și curată, dar nu numai.

Utile nu doar toamna, ci oricând, lanterna cu led și bază magnetică, mașina de făcut roșii, suportul pentru condimente, termometrul digital și multe alte produse de aici sunt foarte utile în orice locuință. Ele pot fi un cadou minunat pentru casă nouă sau pentru doi tineri căsătoriți.

De obicei, decorațiunile pentru casă completează perfect un cadou pentru o persoană dragă. Fie că vorbim despre un magnet floral deosebit, un ceas de perete vintage sau un manechin din lemn, toate acestea îi pot aduce foarte multă bucurie sărbătoritului sau sărbătoritei.

 

PIN IT!

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , ,