Oh La La – Un mini market atipic

Locatie: Oh La La Market, Targusor-Copou, Iasi
Suprafata: 42 mp
Deschis din: octombrie 2015

In luna octombrie a anului trecut Mr. House a amenajat interiorul unui market din Iasi, localizat in zona Copou-Targusor , o zona frecventata mereu de studenti si elevi.

ohlala 1

Marketul este locul in care clientii isi fac cumparaturile preferate, diferentiate dupa nevoi si dorinte. Beneficiarii acestui proiect si-au dorit un magazin cu personalitate, atipic, comod si mai ales accesibil clientilor. Echipa Mr. House a ales un design prietenos si placut, cand intri in magazin stii ca acest loc este pentru tine.

Oh la la 2

Amenajarea unui magazin este esentiala in reusita afacerii, clientii vor intra de mai multe ori intr-un magazin atent organizat in care vor fi intampinati de lumina, culoare, vitrine frumos aranjate. La baza alegerii designului pentru Oh La La Market au stat cei 5 R ai merchandising-ul: R – the Right merchandise (marfa potrivita); R – at the Right place (la locul potrivit); R – at the Right time (la timpul potrivit); R – in the Right quntities (in cantitatile potrivite); R – at the Right price (la pretul potrivit).

Oh la la 3

Concret, Mr. House a ales elemente organice, contraste puternice, materiale usor de utilizat: lemn de molid, placi OSB.

Oh la la 4

Oh la la 6

Proiectul “Oh La La Market” a venit si cu o provocare pentru echipa Mr. House: crearea unui Coffee Point Teo’s Café chiar in interiorul magazinului. Asadar veti regasi in interiorul marketului cafeaua dumneavoastra preferata despre care v-am povestit in articolul anterior.

Oh la la 5

Oh La La Market este un magazin care pune accent pe imbinarea decorului cu functionalitatea, clientii sunt incantati de noutatea designului interior si sunt atrasi sa se opreasca mereu la magazinul lor preferat. Aici gasiti o gama larga de produse, aranjate in rafturi tematice astfel incat totul sa fie mereu la indemana dumneavoastra.
Pentru noi, acest proiect, este dovada faptului ca decorul poate fi elementul central al unei afaceri de succes.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: