Paletii din lemn? Iata ce poti face cu ei

Fie că ești familiarizat cu paleții din lemn sau nu, cu siguranță vei deveni. În cele ce urmează, îți arătăm și îți demonstrăm, în același timp de ce paleții pot utili pentru casa ta. Dacă vrei să redecorezi sau să schimbi o piesă de mobilier din locuința ta, fără să cheltui prea mulți bani, cele 10 idei de mai jos sunt cele mai bune soluții pentru tine.

 

Un colț de lectură pentru copilul tău

Unul dintre cele mai importante lucruri în creșterea unui copil este educația. Ajută-l pe copilul tău să devină curios oferindu-i un spațiu în care poate citi în voie. Aici ai tutorialul necesar pentru a crea acest loc simpatic.

Imagine 1

Sursa foto: kojo-designs.com

 

O altfel de masă de cafea

Cu ajutorul unui palet, câteva accesorii și niște lac poți realiza o masă de cafea foarte șic. Urmărește instrucțiunile de aici  și savurează-ți cafeaua în fiecare dimineață alături de cei dragi.

Imagine 2

Sursa foto: mangotomato.com

 

Un loc pentru relaxare? Desigur!

Niște paleți și câteva pernuțe sunt ceea ce ai nevoie pentru a crea un loc în care te poți relaxa, chiar în grădina ta. Aici găsești modele care să te inspire.

Imagine 3

Sursa foto: 1001pallets.com

 

Un pat cu bun gust

Cu ajutorul a patru paleți poți construi un cadru perfect pentru o salteaua ta. Uite, aici  e o idee numai bună cu care să începi.

Imagine 4

Sursa foto: ellefitactive.com

 

Un cuier vintage

Îți plac lucrurile cu un aer retro sau vintage? Atunci trebuie să ai acest cuier în casa ta. Pașii pe care trebuie să-i urmezi în realizarea acestuia sunt aici .

Imagine 5

Sursa foto: re-fabbed.com

 

Confort pentu cățelul tău

Aici ai câteva idei pentru a realiza patul perfect pentru prietenul tău canin.

Imagine 6

Sursa foto: avso.org

 

O garderobă în stilul tău

Cu un pic de măiestrie și câțiva paleți poți realiza o garderobă așa cum îți dorești. Aici ai un model pe care îl poți realiza și ajusta după preferințele tale.

Imagine 7b

Sursa foto: 1001pallets.com

 

Ustensilele pentru grădinărit au nevoie de o organizare

Grădinărești? Atunci cu siguranță ai nevoie de un suport pentru toate ustensilele care te ajută să îți întreții grădina. Acest tutorial îți arată cum poți realiza un organizator pentru uneltele pentru grădinărit.

Imagine 8

Sursa foto: pinterest.com

 

 Un minibar improvizat

Dacă prețuiești ceea ce bei și în ce bei, un minibar este ceea ce ai nevoie pentru a ține în siguranță lucrurile care te ajută să te relaxezi. Uite aici cum poți face un minibar din paleți.

Imagine 9

Sursa foto: etsy.com

 

Crează-ți propria sală de cinema

Ești un îndrăgostit al filmelor bune și îți place să le vezi la o calitate înaltă? Foarte bine! Cei de la 99pallets.com îți prezintă o idee de sală de cinema, acasă. Aici ai tutorialul și ce mai rămâne de făcut e să alegi un film, să-ți aduni prietenii și să vă bucurați de timpul petrecut împreună.

Imagine 10

Sursa foto: diyforlife.com

 

Dacă întâmpini dificultăți în realizarea oricărui obiect dintre cele prezentate mai sus, ne poți contacta. Noi iubim lemnul și mai mult decât atât, iubim să lucrăm cu el. Ne va face plăcere să te ajutăm în realizarea proiectului tău.

Ca să te convingem că știm despre ce vorbim, anul trecut am realizat un lounge pentru festivalul de film, Serile Filmul Românesc, ediția a VII-a. Ce a ieșit, poți vedea chiar aici.

Imagine sfr

Sursa foto: arhiva personală

Sursa foto cover:  cdn.homesthetics.net

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , ,