Pauza de cafea? Mergi la Red Pipes!

În timpul unei zile pline de cursuri și seminarii, meriți o pauză! Viața de student nu-i întotdeauna ușoară, dar sunt momente din studenție de care îți vei aminti mereu. La Red Pipes vei descoperi de exemplu că fast-food-ul poate fi și SĂNĂTOS, vei întâlni studenți ca și tine zâmbitori și plini de speranțe. Așezându-te la masă s-ar putea să vezi un prieten drag și astfel ați putea petrece timp de calitate chiar în compania unei cafele atât de cunoscute ție…da, da despre Teo’s Cafe vorbim.  Dulce sau sărat, cu aromă de cafea sau gust de portocale, pauza ta de la rutina zilnică va fi una pe cinste!

Recent, locația Red Pipes a trecut printr-o etapă de reamenajare. Bineînțeles, echipa Mr. House a conceput designul și a creat/recondiționat mare parte din mobilier în propriul atelier.

2blog

1blog

Iată o listă scurtă a schimbărilor:

-scaune recondiționate

-mese cu picior concepute în atelier (cu blat de stejar)

-paleți recondiționați, transformați în canapele

-etajere pentru flori

-din shop am adus ghivece și tablouri

-am văruit cu var Benjamin Moore

-am montat faianță

-iluminat montat pe cadru realizat din țevi

7blog

Făcut în atelierul Mr. House?

Am prins curaj și am construit de la zero 10 mese cu blat din stejar și picior metalic, am recondiționat 12 scaune și 4 scaune de bar, alături de toate acestea am asamblat 8 tabureți destul de confortabili și câteva canapele din paleți.

4blog

Am ales contraste puternice (roșu, gri, negru) pentru a da posibilitatea locației să fie mereu în trend. Aspectul general este unul chic, cât se poate de minimalist și confortabil. Plantele din interior alături de tablourile din shop Mr. House se regăsesc perfect în decorul Red Pipes.

5blog

Așadar, adăugăm locația Red Pipes în portofoliul nostru de proiecte.

Te-am făcut curios? Mergi să te convingi că bunul gust, munca și pasiunea fac mereu echipă bună.

3blog

7blog

6blog

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , ,