Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Cu siguranță ați auzit cel puțin un lucru despre deschiderea primului concept store din Iași, Pop Mon Art.  Deschiderea oficială a shop-ului a avut loc pe 24 septembrie, iar toți cei care au participat la aceasta, au admirat creațiile vestimentare ale unor designeri români.

1 Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Pop Mon Art este un concept store autentic, care își propune să aducă în atenția publicului designerii români. În cadrul acestuia vor fi prezente atât articole vestimentare, cât și produse home deco. De asemenea, spațiul va găzdui evenimente care vor pune Iașul pe harta României și din alte puncte de vedere. Inițiatoarea și „creierul” acestui concept store este prietena noastră, Andreea Chirilă.

8 Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Colaborarea noastră a început acum câteva luni când Andreea ne-a cerut ajutorul  în privința designului interior al magazinului. Designerul nostru s-a ocupat de proiectarea shop-ului și implementarea sa pas cu pas. Astfel, fostul spațiu a fost transformat în cea mai bună versiune a sa. Dacă nu ne credeți, vom lăsa imaginile să ne argumenteze spusele.

2 Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Astăzi, la Pop Mon Art, vom găsi un loc vibrant și pozitiv. Paleta de culori aleasă se bazează pe alb-negru, cu accente de roșu, galben și galben-lime.

3 Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Lumina joacă un rol foarte important deoarece are misiunea de a pune în valoare fiecare obiect vestimentar. Așa cum se poate observa din imagini, lumina oferă, din punct de vedere vizual, aerisire spațiului.

4 Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Mobila reprezintă o combinație între pal și metal. Ea este alcătuită din cadre metalice, vopsite în negru, care susțin plăcile de pal albe. Așadar, îmbrăcămintea și încălțămintea sunt pe „mâini bune”. În același timp, bijuteriile se află în siguranță în sertărele securizate cu încuietori.

5 Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

6 Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Ambientul concept store-ului este foarte relaxant. Poziționarea mobilei, luminozitatea ridicată și elementele centrale (cele două fotolii galbene împreună cu cele două măsuțe albe) îți oferă un „Bun venit!” călduros din momentul în care pășești în magazin.

7 Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Nu-i așa că e un loc numai bun de vizitat? Noi spunem să mergeți măcar într-o plimbare, iar dacă anumite piesele vestimentare vă fac cu ochiul, nu stați prea mult pe gânduri, achiziționați-le.

Pop Mon Art se află în inima orașului, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, nr.4, parter (între Mamma Mia și Fika). Programul de funcționare este intre 10:00 – 20:00.

Pin it!

Pop Mon Art si Mr. House fac casa buna impreuna!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , , , ,