Principiile Mr. House

poza blog principii

Am dedicat o secțiune din acest site pentru Principiile Mr. House deoarece ne-am dorit ca tu, în calitate de client să cunoști modul nostru de gândire și valorile pe care le promovăm.

Iată cele 5 principii după care ne ghidăm în activitatea noastră:

  1. Lucrul în echipă – nu lucrăm niciodată singuri, mereu ascultam idei și punem atelierul în mișcare alături de colaboratorii și partenerii noștri.
  2. Calitate – pentru noi “bun” nu este de ajuns, gândim mereu produse și utilizăm materiale de o calitate superioară pentru ca produsul final care ajunge la tine să fie pe măsura așteptărilor tale.
  3. Încredere – pentru echipa Mr. House încrederea stă la baza creării și vânzării produselor, echipa Mr. House știe că fără încredere reciprocă nu ar putea exista colaborări de bun augur.
  4. Adaptabilitate – credem despre produsele noastre că sunt mereu perfectibile în funcție de nevoile clienților, de aceea vom accepta întotdeauna sugestii din partea acestora.
  5. Pasiune – nu știm încă dacă “pasiunea” este un principiu, o valoare sau pur și simplu un mod de viață, cert este că atelierul, magazinul on-line și blogul Mr. House s-au materializat din pasiunea pentru design, estetic și frumos în general.

Acestea sunt cele 5 principii pe care se bazează activitatea echipei Mr. House, fiecare produs care ajunge la tine are ceva din pasiunea noastră pentru calitate și bun gust.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone