Recomandare: 20 de gadgeturi cool, ideale pentru un cadou surprinzator

Deseori, când cerem părerea cuiva legat de ce cadou i-am putea lua unei persoane dragi, primim ca răspuns veșnica sintagmă „i-ai și tu ceva simbolic”. Bun, dar oare simbolicul ăsta la ce se rezumă? O decorațiune clasică pentru casă, articole de îmbrăcăminte sau produse de îngrijire? Ce spuneți dacă renunțăm să luăm lucruri simbolice pentru că așa este frumos sau drăguț și alegem cadouri inedite, cu care chiar să surprindem persoana sărbătorită astfel încât să exclame un „WOW” real.

Sursa foto: www.unsplash.com

În cele ce urmează îți propunem 20 de gadgeturi cool, ieșite din comun, menite să atragă doar emoții pozitive din partea sărbătoritului sau sărbătoritei.

Tehnologia avansează cu pași repezi, iar noi trebuie să ținem pasul cu ea, nu-i așa? Fii în pas cu tehnologia și alege pentru prietenul tău șofer o cameră auto dublă ALLWINNER L9000 . În același timp, setul de ochelari pentru condus pentru zi și noapte este un gadget foarte util pentru el dacă face curse mai lungi cu mașina.

De asemenea, lanterna cu încărcare solară, USB sau la priză  poate fi un cadou ideal pentru amicul tău pasionat de călătorii cu cortul și nu numai. La fel de utilă este și această lanternă cu bază magnetică.

Când îți dorești să oferă un cadou de casă nouă unor persoane dragi, care tocmai s-au mutat în noul lor cămin, noi îți propunem un mop cu pulverizator spray , o perie pentru îndepărtarea părului de animale dacă aceștia au animale de companie blănoase, un aparat electric pentru îndepărtarea scamelor , un dock pentru încărcare iphone sau micro USB. La fel de util este și acest dozator pentru pastă de dinți, termometru digital, led multicolor pentru vasul de toaletă, dar și mașina de cusut portabilă sau aparatul pentru masaj pentru gât și spate.

Pentru cele mai petrecărețe persoane din cercul tău de cunoștințe, la Mr. House vei găsi cadouri perfecte pentru ele. Desfăcătoarele de capse sub forma unei perechi de ochelari, a unui ciocan sau sub forma unui inel, tăietorul de pizza în formă de vinil, extinctorul de bere sau lampa proiectoare de stele vor anima fiecare petrecere și o vor transforma într-una de neuitat.

Pin it!

 

 

 

 

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,