Rulota Teo’s Cafe- povestea merge mai departe

Povestea Teo’s merge mai departe pe 4 roți. Din dorința de a duce prin țară cafeaua preparată cu pasiune, prietenii de la Teo’s Cafe au achiziționat o rulotă.

Mr. House s-a ocupat de recondiționarea acesteia. Am transformat o rulotă într-un ”coffee to go” la propriu! Această rulotă va lua parte la cele mai tari festivaluri din țară. Echipa Mr.House a reușit să integreze funcționalitatea spațiului cu imaginea brandului Teo’s Café și de aceea rezultatul final este unul de excepție.

012

O cafenea pe roți implică:

  • montarea unui espressor (și alte aparate specializate pentru barista)
  • construcția unui bar de lucru și preparare
  • prezența unor frigidere și a unei zone de spălare a ustensilelor de bar

Toate acestea au fost organizate în așa fel încât în décor să existe culoare, fluiditate și accesibilitate.

Interior rulota Teo's

Paleta de culori este cea specific brandului Teo’s Café, culori pe care le apreciem și alături de care am jonglat ușor cu piesele de décor. În atelierul Mr. House am realizat blatul din lemn și mobilierul destinat depozitării. Pentru a exprima concret mesajul Teo’s ne-am folosit de culori, dar mai ales de stickerele cu mesaje specifice, iar din toate preferatul nostru este ”Coffe to go anywhere you want”.

Rulota Teo's

Pentru noi, rulota este încă un proiect de suflet care adaugă o nouă provocare la portofoliul Mr.House ce crește tot mai mult.  În substrat, proiectul acesta vorbește despre susținerea antreprenorilor locali. Este deosebit de important să afle toată lumea ce blend (și brand) puternic se prepară la Iași.

Așteptăm cu nerăbdare poveștile și feedbackul oamenilor grozavi pe care rulota îi va întâlni în drumurile sale lungi.

P.S: luna iulie a fost un prilej de renovare a locației Teo’s Cafe de la T17 (Iași, Tudor Vladimirescu). Am construit în atelier mobilierul perfect pentru depozitare și am adus cele mai potrivite piese de home decor direct din magazinul nostru, așadar zi de zi evoluăm – împreună și mereu alături de Mr. House.

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , ,