Spatiul de sub patul tau? Un loc numai bun pentru depozitare

Să locuiești într-un apartament de mici dimensiuni poate fi o provocare din toate punctele de vedere. Spațiul este atât de prețios încât trebuie să găsești soluții eficiente astfel ca toate lucrurile de care ai nevoie să fie depozitate așa cum trebuie.

În acest articol îți vom prezenta câteva idei despre cum poți folosi spațiul de sub patul tău astfel încât să depozitezi lucruri de dimensiuni mici și medii.

Dacă nu ai încă o bibliotecă în locuința ta, iar dormitorul e locul tău preferat în care obișnuiești să citești, atunci folosește spațiul de sub patul tău. Urmează pașii din acest tutorial și apoi umple rafturile cu cărți. De asemenea, încălțămintea este o idee bună.

I2

Sursa foto: lasherkeen.net

 

Cadrul patului tău are picioare înalte? Super! Spațiul liber de sub pat poate fi ocupat cu diverse cutii pentru depozitare. În acestea poți depozita orice dorești tu, mai puțin alimente. Aceste cutii sunt disponibile în magazinele noastre. Vino în Palas Mall, în zona Hervis Sports sau consultă secțiunea aceasta de pe site-ul nostru și alege produsul potrivit pentru tine.

I3

Cunoști acel stil victorian, cu o băncuță în fața patului? Ei bine, dacă te încântă această idee, tot ceea ce trebuie să faci este să achiziționezi o băncuță din magazinele de mobilă sau să o construiești chiar tu. Apoi îi poți face cunoștință cu dormitorul tău. Sub băncuță poți depozita foarte multe lucruri, de la papuci și cărți până la simple decorațiuni. Pe suprafața băncuței stau foarte bine reviste și orice alte lucruri pe care le consideri potrivite.

I1

Sursa foto: feedpuzzle.com și apartmenttherapy.com

 

Nu foarte complicat, dar îndeajuns de util este acest proiectul DIY . Nu ai nevoie de cursuri ca să faci aceste sertărașe mobile, trebuie doar să stai bine cu matematica și să ai puțină îndemânare.

I4

Sursa foto: theidearoom.net

 

2 în 1, și pat, și dulap pentru încălțăminte. Această idee DIY necesită ceva mai multă îndemânare și chiar, un ajutor din partea unui specialist. Acest sistem cu sertare este extrem de util întrucât în ele poți depozita încălțămintea pe care nu o mai porți un sezon întreg.

I5

Sursa foto: project.theownerbuildernetwork.co

Așadar, ce spui? Vei folosi spațiul de sub patul tău pentru depozitare? Dacă da, spor la treabă. În cazul în care consideri că ai nevoie de ajutor, ne poți contacta și ne va face plăcere să te ajutăm. În atelierul nostru, ideile tale și lemnul nostru se vor împrieteni.

Sursa foto cover: greencarehome.com

 

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , ,