Surprinde-l cu un cadou deosebit!

Se spune că este dificil să-i faci un cadou special unei femei, dar femeile știu foarte bine faptul că e mult mai dificil să găsești cadoul perfect pentru un bărbat! Produse pentru femei putem găsi la tot pasul, mai mari, mai mici, mai luxoase sau mai simple. La bărbați este mai complicat. Dacă nu îl cunoști foarte bine și nu știi cu exactitate ce și-ar dori, este posibil să o dai în bară la acest capitol.

De aceea, am selectat pentru voi 17 idei de cadouri amuzante, elegante, dar și romantice, în funcție de aniversare! Așadar, surprinde-ți tatăl, fratele, fiul, iubitul, soțul, nașul, șeful, prietenul sau colegul cu un cadou care să i se potrivească ca mănușă și să aducă zâmbete.

8 Surprinde-l cu un cadou deosebit!

Sursa foto: www.unsplash.com

Starea de dimineață dă tonul pentru întreaga zi! Oferă-i o cană care să-i reflecte personalitatea și care să-i aducă soarele în băutură zilnic! Îți propunem următoarele căni: cana 100% bărbat pentru bărbații adevărați; cana pentru cel mai bun tătic în ediție limitată pentru tăticii fantastici; cana pentru cel mai bun bunic; cana pentru zodia gemeni pentru sărbătoriții din iunie, cana Happy f*cking birthday pentru cei mai comici dintre bărbați, cana I <3 you prin care îți declari dragostea față de el și cana „Bună dimineața, dragul meu” pentru dimineți speciale.

1 Surprinde-l cu un cadou deosebit!

În același timp, un alt cadou fain pentru pasionații de bere ar fi o halbă cu un mesaj amuzant, ca „Dacă vrei să fii fericit întreaga zi, îmbată-te!” sau una cu dedicație specială pentru sărbătorit, pentru cel mai bun frate din întreaga lume sau pentru un soț minunat!

2 Surprinde-l cu un cadou deosebit!

De asemenea, un cadou poate consta într-un pahar pentru bere ca „25 cm, mărimea contează” sau „Licențiat, campionul berii”, whisky, cu mesajul „Happy birthday to you”, tequilla, cu mesajul „30, La mulți ani” sau un pahar de vară care menține băutura rece, rece, rece! Dar și un set de șase shot-uri poate fi cadoul perfect pentru un bărbat petrecăreț.

3 Surprinde-l cu un cadou deosebit!

4 Surprinde-l cu un cadou deosebit!

5 Surprinde-l cu un cadou deosebit!

Probabil nu te-ai gândit, dar și un gel de duș haios pentru potență cu aloe vera poate fi un cadou potrivit pentru un bărbat amuzant, sau, de ce nu, un covoraș haios, cu mesajul „Nu pot să cred! Ai venit iar?”.

6 Surprinde-l cu un cadou deosebit!

Suntem foarte curioși să aflăm care dintre aceste cadouri ți-a atras atenția și pe care l-ai achiziționa pentru un bărbat din viața ta și cu ce ocazie. Așteptăm cu drag răspunsul tău pe contact@mr-house.ro.

Pin it!

Surprinde-l cu un cadou deosebit!

 

Sursa foto cover: www.unsplash.com

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , ,