Teo`s Cafe Elixir iti ofera o noua doza de energie

Dacă ești din Iași, este imposibil să nu știi că cea mai bună cafea din oraș o găsești la prietenii noștri de la  Teo`s Cafe.  Fie că dorești un espresso dublu sau un cappuccino, la Teo`s Cafe vei primi mai mult decât o cafea, vei primi o stare de spirit care te va face să revii.

Recent, Teo și Narcis, administratorii acestui coffee 2 go s-au gândit că locația Teo`s Cafe de pe bulevardul Ștefan cel Mare are nevoie de o schimbare de imagine. Astfel, ne-au cerut ajutorul pentru a reinventa locația care, acum, parcă zâmbește fiecărui client care îi calcă pragul.

Cu dragoste, muncă și multă pasiune am pus la cale un plan de lucru și ne-am jucat cu lemnul și culorile pe care le are astăzi Teo`s Cafe Elixir.

I1

Alb, negru și turcoaz sunt culorile care fac noua locație Teo`s Cafe să vibreze de fericire. Mobila din lemn de fag și pal completează perfect peisajul.

 

i2

Un rol important în ceea ce ține de luminozitate îl joacă luminile susținute de un cadru metalic. Pentru ca locația să fie și mai plină de viață, plantele alese vor înfrumuseța și înviora atmosfera.

I6

I7

Scaunele recondiționate și alte decorațiuni conturează povestea Teo`s Cafe Elixir.

I5B

I8

Odată cu reinventarea acestui spațiu, vine la pachet și o noutate. Veți găsi în această locație trei tipuri de cafea arabica (100%) și cinci metode de brewing (V60, chemex, syphon, presă franceză, aeropress), toate pentru delectarea papilelor voastre gustative. Dacă îți dorești ca diminețile tale să fie pline cu soare și voie bună, vizitează locația Teo`s Cafe Elixir. Vei avea o nouă dependență sau, de ce nu, o nouă pasiune. Bariștii simpatici, Ionela și Cristi vor avea grijă să fie așa.

I4

Ne bucurăm să vă prezentăm încă un proiect minunat de care suntem extrem de mândri. Teo`s Cafe Elixir reprezintă o certitudine a faptului că evoluăm neîncetat și suntem într-o continuă ascensiune. Rămâneți pe-aproape, proiecte cel puțin la fel de frumoase vor urma.
I3

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , ,