TOP 15 USTENSILE SI ACCESORII UTILE PENTRU O BUCATARIE SUB 49,99 LEI

Probabil știm cu toții cât de plăcută, dar și dificilă poate fi viața într-o bucătărie, nu-i așa? Ce-i drept, accesoriile și gadgeturile simplifică totul, inclusiv în bucătărie. Trebuie să recunoaștem, pentru a câștiga timp și pentru a realiza mâncăruri delicioase, avem nevoie de diverse ustensile și gadgeturi. Cu ajutorul lor, totul este mai ușor.

Astăzi îți vom prezenta 15 articole ideale pentru orice bucătărie, dar, atenție toate au un buget maxim de 49.99 lei. Ce părere ai? Fain. Nu-i așa?

Pentru diminețile în care îți dorești un mic dejun deosebit îți recomandăm formele din oțel inoxidabil pentru ou. Cu ajutorul lor poate face un ochi în formă de inimă, stea, floare sau cerc. Nouă ne plac la nebunie!

Cum am putea să savurăm noi o bere sau un vin rece seara când ajungem de la job fără un accesoriu 2 în 1 pentru desfacerea sticlelor, tirbușon și desfăcător de capse. În același timp, un deschizător de conserve este perfect în orice locuință astfel că nu va mai fi nevoie să ne chinuim cu un cuțit, existând posibilitatea să ne accidentăm.

De asemenea, extrem de utile într-o bucătărie sunt și aceste accesorii: cleștele pentru spart nuci și presa pentru usturoi. Ambele alimente le folosim zilnic pentru gătit!

O inovație în această perioadă este foarfeca cu cinci lame pentru a tăia și mărunți ierburile aromate. Cu ajutorul ei vei economisi timp și nu vei mai utiliza cuțitul și tocătorul. Un accesoriu la fel de fain ca aceasta este foarfeca cu mini tocător, perfectă pentru ierburi aromatice și nu numai, condimentele care dau savoare mâncării.

Iubim să consumăm sarmale, nu-i așa? Dar cât de mult ne place și să le gătim? Pentru cei care consideră că procesul este unul mai dificil și nu numai, dispozitivul de făcut sarmale este perfect. Tot pentru gătit și pentru a ușura munca gospodinelor Slap Chop este aparatul ideal de mărunțit și tocat legume, fructe sau verdețuri.

Cui îi place sucul de roșii natural sau la mâncare? Ce spuneți dacă l-ați face chiar voi cu ajutorul unei mașini de făcut suc de roșii. Trebuie doar să introduceți roșiile curățate în suportul special al mașinii și să rotiți mânerul. Ușor, nu-i așa?

Ca la orice masă, după sarmale și suc de roșii, urmează desertul! Ce spuneți de niște clătite sau prășituri cu ciocolată/vanilie? Acum e mult mai simplu să le gătiți chiar acasă! Cu ajutorul dozatorului pentru aluat de clătite sau prăjituri nu trebuie să vă mai faceți griji că veți greși cantitatea .

Foarte importante pentru gătit sunt tăvile sau oalele pe care le folosim. Pentru torturi sau prăjituri delicioase vă recomandăm acest set de tăvi rotunde, cu baza detașabilă. Setul alcătuit din mănușa antitermică și suportul pentru oale este ideală pentru a evita să ne frigem sau să ne accidentăm mâinile.

Tu ce folosești pentru a-ți ascuți cuțitele și pentru a el face să taie ca în prima zi când le-ai achiziționat? Dacă încă folosești metodele clasice, noi îți recomandăm acest aparat manual de ascuțit cuțite cu două funcții. Te tentează să-l încerci?

Ideal și foarte util în orice bucătărie este acest cântar cu precizie de cântărit condimentele sau ingredientele pentru orice fel de mâncare! Nu ezita să-l comanzi! Sigur nu vei da greș cu el!

Așadar, ce produse te-au încântat? Pe care le vei lua acasă?

PIN IT!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , ,