TOP 37 IDEI DE CADOURI DE MOS NICOLAE SUB 50 DE LEI

Încă din copilărie am fost obișnuiți de părinți cu venirea lui Moș Nicolae (ruda mai săracă a lui Moș Crăciun), în seara dintre 5-6 decembrie, cu recompense pentru toți copiii în ghetuțe! Astfel, dacă am fost cuminți întregul an, primeam multe dulciuri și cadouri, iar dacă am făcut năzbâtii, primeam cu siguranță o nuielușă! Cert era că ghetuțele trebuiau curățate înainte de culcare!

Pentru că această sărbătoare încă este păstrată cu strictețe, ne-am propus să vă sugerăm câteva idei de cadouri pentru cei dragi, iubiți și care vă fac mai fericiți în fiecare zi.

Sursa foto: www.teotrandafir.com

Cadouri pentru copii

Așteptate cu mult entuziasm de către cei mici, cadourile pentru copii trebuie să conțină neapărat fructe delicioase și cele mai râvnite dulciuri! Pe lângă acestea, puteți să le oferiți piticilor un joc interactiv sau o jucărie pe care și-o doreau de ceva timp.

În același timp, o ieșire la muzeu sau la cinema poate reprezenta un cadou frumos pentru copiii voștri. Pe lângă faptul că veți petrece mai mult timp împreună, îi veți învăța astfel că un cadou nu stă doar într-un anumit obiect.

De asemenea, dacă doriți să-i responsabilizați, o pușculiță sau un animal de companie sunt perfecte pentru a fi dăruite.

Sursa foto: www.poze-super-misto.blogspot.com

Cadouri pentru iubit/ă

Dacă vă doriți să mergeți pe modelul clasic, iubitelor voastre le puteți dărui ciocolată și flori, iar dacă doriți să le impresionați, alegeți o ciocolată pe care nu au mai încercat-o niciodată. O alternativă ar mai fi produsele de make-up pentru pasionatele de machiaj sau chiar un voucher de cumpărături în magazinul preferat.

Pentru că nu doar obiectele reprezintă cadouri, vă propunem să le dăruiți o cină romantică, o ieșire la film sau, de ce nu, o rezervare la spa.

În cazul băieților, chiar dacă nu sunt ei mari amatori ai dulciurilor, au cu siguranță unul preferat. Iar un cadou amuzant și dulce pentru ei ar fi o cutie plină cu dulciurile preferate.

Pentru un tip practic, pasionat de tehnologie, mergeți la sigur cu un mouse interesant sau un gadget pe care intenționa să și-l achiziționeze. De asemenea, iubiților le mai puteți dărui accesorii pentru haine sau produse de îngrijire.

Sursa foto: www.suishagoya.net

Cadouri pentru frați/surori sau cei mai buni prieteni

Dacă vă cunoașteți foarte bine fratele/sora, știți cu siguranță cu ce cadouri i-ați putea impresiona. În caz contrar, sugestiile noastre pentru surori ar fi articole cosmetice, bijuterii sau piese de îmbrăcăminte, iar pentru frați, un gadget mult dorit, produse de îngrijire, accesorii pentru telefon personalizate sau de ce nu, un joc pe care să-l folosească cu prietenii lui.

În ceea ce-i privește pe bestfriends, lor le puteți dărui cadouri haioase dacă sunt persoane amuzante precum un set de shot-uri, produse de îngrijire, un parfum sau o ieșire într-o locație nouă pe care urma să o încercați.

Sursa foto: www.unsplash.com

Cadouri părinți

Părinților este foarte ușor să le dăruiți un cadou de Moș Nicolae atunci când știți ce-și doresc. În orice caz, mamelor le puteți oferi cadou un set de tacâmuri, o decorațiune deosebită pentru casă sau de ce nu, produse de îngrijire pe care le iubește.

Tații pot fi dați pe spate cu o sticlă de băutură fină, articole de îmbrăcăminte pentru iarnă sau anumite ustensile care să-i ajute în treburile casei.

Sursa foto: www.unplash.com

Sursa foto cover: www.poze-super-misto.blogspot.com

PIN IT!

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInShare on RedditBuffer this pageEmail this to someone
Tags: , , , , , , , , , ,